FINANSIELL MAKT
TILL DIG 💪

Investera på ditt sätt. Courtagefritt eller till otroligt låga avgifter, precis som våra 2 miljoner andra kunder. Europas ledande investeringsplattform är din.

Öppna ett konto

DEGIRO introducerar ZERO på de största börserna

Se våra priser

AKTIER

USA

0

AKTIER

SE

0

ETF:er

GLOBAL

0

Courtagefri handel med amerikanska aktier. Priserna exkluderar valutaväxlingskostnader och kopplingsavgifter i förekommande fall. Hanteringskostnader gäller inte för urvalet av ETF:er. Avgiften för DEGIRO Trackers Core Selection bygger på en policy för rättvis användning.

Enkel investering med ETF:er

På DEGIRO kan du investera i exchange-traded funds (ETF:er), som är en samling av värdepapper som kan köpas eller säljas med en enda order på en börs på samma sätt som en vanlig aktie. En ETF kan följa allt från priset på en stor och varierad samling aktier eller värdepapper till en enskild råvara. Med en World ETF kan du till exempel investera i tusentals underliggande företag över hela världen, spridda över regioner och sektorer, med en enkel order, vilket möjliggör enkel diversifiering. Läs mer om ETF:er och se vår lista över de mest populära ETF:erna här.

Lär dig mer

Impact investering med ESG-ranking

Investeringar handlar inte bara om pengar; du kan även investera för att bidra till att skapa en bättre värld. På DEGIRO erbjuder vi hållbarhetsrankningar som kan hjälpa dig att välja företag som matchar dina värderingar. ESG-rankningar visar dig hur företag eller investeringar presterar i fråga om miljö-, social- och styrningsprinciper. Dessa rankningar hjälper dig att bedöma de risker - och möjligheter - som företagens prestationer innebär på kritiska områden som klimatförändringar, ersättningar till chefer samt mångfald och integration. Du kan hitta denna information på vår plattform på ett företags detaljerade sida under fliken "ESG Risk Ratings".

Diversifiering av investeringsrisken

Vi hjälper dig att sprida din risk genom att erbjuda dig tillgång till ett av de största universum av produkter och börser. Du kan påverka din risk genom att bygga en väldiversifierad portfölj och sprida dina investeringar över olika typer, regioner och sektorer. Och att balansera mellan tillväxt- och värdeaktier. Det är viktigt att fastställa hur stor risk du är villig att ta, vilka produkter som passar din riskprofil och dina kunskaper och att upprätta en tydlig investeringsplan. Om du är en nybörjarinvesterare kan du besöka vår investerarakademi, which includes 10 investing lessons to get you started.

Lär dig mer

De bästa av alla världar

Vi erbjuder en exceptionell kombination av en användarvänlig plattform och låga avgifter. Numera är vi även en av Europas största mäklare. Ta reda på varför över två miljoner investerare redan investerar hos oss.

Exceptionellt låga priser

Investera till låga avgifter eller till och med provisionsfritt i amerikanska aktier och ett stort urval av ETF:er.

Läs mer

Globala marknader

Få tillgång till fler än 50 börser runt om i världen.

Läs mer

Prisbelönt mäklare

Vi har utsetts till den bästa, mest rättvisa och den online-mäklare med lägst priser.

Läs mer

Säkert och tillförlitligt

Vi är en mäklare på SDAX med vårt eget banktillstånd.

Läs mer

Fler än 2 miljoner investerare i 18 länder investerar redan via oss.

Fler än två miljoner investerare i 18 länder investerar redan via DEGIRO.

ratings-google-play
atings-app-store

risk-img

Risker med att investera

Det kan vara lönsamt att investera men det är viktigt att vara medveten om att det medför risker. Du kan förlora hela (eller delar av) ditt investerade kapital. På DEGIRO är vi öppna och transparenta om dessa risker och innan du börjar investera finns det flera faktorer att beakta. Det underlättar att skapa sig en uppfattning om hur mycket risk man är villig att ta samt vilka produkter som därmed är bäst lämpade för ens riskbenägenhet. Tilläggningsvis är det inte rekommenderat att investera med pengar som du kan komma att behöva på kort sikt eller att ingå positioner som kan leda till finansiella svårigheter. Det är bra att tänka igenom detta innan du börjar investera. Du kan läsa mer om riskerna med att investera i dokumenten Ytterligare Information Investeringstjänster eller på vår risksida.

Vår historia

Under 2013 lanserade DEGIRO sin tjänst som nätmäklare i Nederländerna. Sedan dess at DEGIRO expanderat till 18 europeiska länder vilket har gjort det möjligt för privata investerare at dra fördel av en mycket konkurrenskraftig prisstruktur. Detta har resulterat i att DEGIRO snabbt har blivit en av de största mäklarna i Europa.

Börja investera nu
2021

Continued growth

2021 has been an exciting year. Alongside unprecedented growth in our client base, we made significant enhancements to our platform and offerings. We added an extensive amount of financial data, such as ESG ratings and analyst views, began rolling out flatexDEGIRO Cash Accounts, a new solution of holding uninvested money, and increased our list of commission-free ETFs. Not to forget, the merger with flatex has been completed and we implemented trading on Tradegate Exchange.

2020

Nästa kapitel

2020 slog vi oss samman med flatex AG och blev under namnet flatexDEGIRO AG en av de största mäklarna i Europa. Vi inkluderades också i SDAX, vilket gjorde flatexDEGIRO till ett av de 160 största börsnoterade företagen i Tyskland. Tillsammans erbjuder vi nu våra tjänser till fler än 1 000 000 investerare.

2019

En ny handelsplattform

2019 lanserade DEGIRO sin nya handelsplattform baserad på feedback från kunder och förändrad teknik. Tack vare dessa kunder har DEGIRO vunnit flera internationella priser i år igen. Dessutom passerade DEGIRO 450 000 kunder.

2018

Mer än 350.000 kunder och 40+ priser

Under 2018 passerade DEGIRO 350.000 kunder. Tack vare sina kunder har DEGIRO vunnit över 40 priser internationellt, inklusive Best Broker och Best Mobile App Award som delas ut av Financial Times & Investors Chronicle.

2017

Fler än 200.000 kunder

Under 2017 översteg DEGIRO 200.000 kunder och blev en av de fem största mäklarna i Europa baserat på antal transaktioner per år. DEGIRO har fortsatt att vinna priser, inklusive ”Best Broker” i Tyskland från Handelsblatt Broker Comparison.

2016

Största nätmäklaren i Nederländerna

Under 2016 blev DEGIRO den största nätmäklaren i Nederländerna mätt i antal hanterade transaktioner per år. Utöver det välkomnade vi Schweiz till DEGIRO-familjen, som blev det 18:e landet att dra nytta av våra otroligt låga avgifter.

Switzerland
2015

DEGIRO går in i Nordeuropa och Italien

Expansionen fortsatte under 2015 till Nordeuropa och Italien, och på vägen vann DEGIRO många internationella utmärkelser, inklusive det prestigefyllda ”Golden Bull Award” i Nederländerna.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland
2014

Expansion till 9 länder

År 2014 expanderade DEGIRO och började erbjuda sina tjänster i ytterligare 9 europeiska länder. DEGIRO stärkte också sin ställning på den holländska marknaden genom att utnämnas till ”Best Broker”.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal
2013

Lansering av DEGIRO

Under 2013 introducerade DEGIRO möjligheten för privatkunder att investera med institutionella avgifter i Nederländerna. Vilket gjorde global handel tillgängligt och prisvärd.

Netherlands

Vår resa har bara börjat

Vill du veta mer om var vi är påväg? Ta reda på mer om vilka vi är och vad vi tror på.

Läs mer read more

DEGIRO har vunnit
82 internationella
utmärkelser

Utnämnd till Bästa Mäklare Med Låga Priser 2018, 2021 & 2022 (Broker Chooser)
Utnämnd till Bästa Nätmäklare för Aktiehandel 2018, 2021 & 2022 (Broker Chooser)
Tilldelad bästa aktiemäklare 2020 av Rankia Portugal
Tilldelad bästa aktiemäklare 2020 av Rankia
Tilldelad bästa flera produkter mäklare 2020 av Rankia
Tilldelad bästa daytradermäklare 2020 av Brokerwahl
Tilldelad bästa terminermäklare 2020 av Brokerwahl
DEGIRO vann 2020 NTVs fairness price för onlinemäklare
DEGIRO framröstad till bästa aktiemäklare 2019 av Rankia
DEGIRO framröstad till bästa kundtjänst 2019 av Rankia
Degiro tilldelad bästa mäklare för aktiehandel 2020 av Brokerchooser
Degiro tilldelad bästa lågprismäklare 2020 av Brokerchooser
Tilldelad bästa onlinemäklare 2019 av Cashcow
Tilldelad bästa aktiemäklare 2018 av Rankia Portugal
Tilldelad bästa onlinemäklare 2019 av Boerse OnlineTilldelad bästa onlinemäklare 2019 av Boerse Online
Tilldelad bästa daytradermäklare 2019 av BrokerwahlTilldelad bästa daytradermäklare 2019 av Brokerwahl
Tilldelad mest rättvisa mäklare 2018 av NTV
Tilldelad bästa aktiemäklare 2018 av Rankia
Tilldelad bästa lågprismäklare 2018 av Financial Times and Investors Chronicle
Årets mäklare 2018 av Dansk Aktionærforening i Danmark.
Tilldelad bästa discount mäklare 2018 av Broker Chooser
Tilldelad bästa onlinemäklare 2018 av Cashcow
Tilldelad bästa onlinemäklare 2018 av Gouden Stier
Tilldelad bäst värde för pengarna 2018 av Investment Trends
Tilldelad bästa mobila tradingapp 2018 av Investment Trends
Tilldelad bästa kundservice 2017 av Investment Trends
Tilldelad högst kundnöjdhet 2018 av Investment Trends
Tilldelad mest rättvisa mäklare 2017 av NTV
Tilldelad bästa aktiemäklare 2017 av Rankia
Tilldelad billigaste mäklaren 2017 av Investir
Tilldelad bästa mobila aktiehandel 2017 av Financial Times and Investors Chronicle
Tilldelad bästa lågprismäklare 2017 av Financial Times and Investors Chronicle
Tilldelad bästa onlinemäklare 2017 av Cashcow
Tilldelad bästa onlinemäklare 2017 av Gouden Stier
Årets mäklare 2017 av Dansk Aktionærforening i Danmark.
Tilldelad högsta kundnöjdhet 2017 av Investment Trends
Tilldelad bäst värde för pengarna 2017 av Investment Trends
Tilldelad tredje plats för bästa onlinemäklare 2017 av BrokerwahlTilldelad tredje plats för bästa onlinemäklare 2017 av Brokerwahl
Tilldelad första plats för bästa daytradermäklare 2017 av BrokerwahlTilldelad första plats för bästa daytradermäklare 2017 av Brokerwahl
Tilldelad Bästa Mäklare aktier & obligationer 2017 av Boerse OnlineTilldelad Bästa Mäklare aktier & obligationer 2017 av Boerse Online
Tilldelad bästa mäklare 2017 av OVGS
Tilldelad första plats för investerare 2017 av Euro am SonntagTilldelad första plats för investerare 2017 av Euro am Sonntag
Tilldelad första plats för aktiva investerare 2017 av Euro am SonntagTilldelad första plats för aktiva investerare 2017 av Euro am Sonntag
Pris för bästa onlinemäklare 2017 av HandelsblattPris för bästa onlinemäklare 2017 av Handelsblatt
Tilldelad billigaste mäklaren 2016 av Cash
Tilldelad andra plats för bästa daytradermäklare 2016 av BrokerwahlTilldelad andra plats för bästa daytradermäklare 2016 av Brokerwahl
Tilldelad bästa mäklare 2016 av OVGS
Pris för bästa mäklare 2016 av FinanztreffPris för bästa mäklare 2016 av Finanztreff
Tilldelad första plats för investerare 2016 av Euro am Sonntag
Tilldelad första plats för aktiva investerare 2016 av Euro am SonntagTilldelad första plats för aktiva investerare 2016 av Euro am Sonntag
Tilldelad billigaste mäklaren 2016 av Investir
Tilldelad bästa aktiemäklare 2016 av Rankia
Pris för bästa onlinemäklare 2016 av HandelsblattPris för bästa onlinemäklare 2016 av Handelsblatt
Tilldelad bästa online execution only-aktiemäklare 2016 av Financial Times and Investors Chronicle
Tilldelad bästa mäklare 2015 av Cash
Tilldelad billigaste mäklaren 2015 av VEB
Tilldelad årets prispressare 2015 av Privata Affarer
Tilldelad bästa onlinemäklare 2015 av Gouden Stier
Tilldelad bästa mäklare 2015 av Beleggers Belangen
Tilldelad billigaste mäklaren 2015 av Investir
Tilldelad billigaste mäklaren 2014 av Consumentenbond
Tilldelad bästa mäklare 2014 av VEB
Tilldelad bästa mäklare 2014 av Beleggers Belangen
Tilldelad billigaste mäklaren 2014 av Investir

Stolt sponsor av Borussia Mönchengladbach

Sedan sommaren 2020 är vi stolta huvudsponsorer av fotbollsklubben Borussia Mönchengladbach. Vår logotyp syns för närvarande på deras Champions League-tröjor.