Varför skall du välja DEGIRO
som din nätmäklare?

Varför skall du välja DEGIRO som din nätmäklare?

Handla med otroligt låga avgifter

Höga courtage i samband med värdepappershandel reducerar din avkastning väsentligt, men inte hos DEGIRO. Med oerhört låga priser och ett stort marknadsutbud av investeringsmöjligheter är DEGIRO det självklara valet för dig som vill handla med finansiella instrument.

Handla på globala börser

DEGIRO bedriver sedan många år affärsverksamhet som nätmäklare för aktiva sparare och institutionella investerare i Europa. DEGIRO har en helt egenutvecklad infrastruktur. Via vår Webtrader är det möjligt att investera på många olika börser runt om i världen. Likväl erbjuder vi ett stort utbud av finansiella instrument.

Enkel registreringsprocess

Hos DEGIRO kan du bli kund enkelt via vår hemsida. Du kan överföra pengar till ditt DEGIRO-konto via en manuell banköverföring eller med hjälp av Trustly. Hos DEGIRO kan du komma igång på mindre än 10 minuter.

Begär mer information.

Genom att begära information från DEGIRO ger du samtidigt DEGIRO tillåtelse att kontakta dig på telefon. Du ger också tillåtelse att skicka information om våra produkter och tjänster till din e-postadress. Om du föredrar att inte bli kontaktad per telefon, kan du uppge detta i ett mejl till info@degiro.nl. Om du föredrar att inte få någon kommersiell information kan du uppge detta i ett mejl till kunder@degiro.se.