+46 (0) 852 500 220

Varför DEGIRO

1. Otroligt låga avgifter

Höga courtage i samband med värdepappershandel reducerar din avkastning väsentligt, men inte hos DEGIRO. Med oerhört låga priser och ett stort marknadsutbud av investeringsmöjligheter är DEGIRO det självklara valet för dig som vill handla med finansiella instrument. I många fall är DEGIRO upp till 80 % billigare jämfört med andra nätmäklare, vilket har en positiv inverkan på din avkastning.

2. Handla på många börser runt om i världen

DEGIRO bedriver sedan många år affärsverksamhet som nätmäklare för aktiva sparare och institutionella investerare i Europa. DEGIRO har en helt egenutvecklad infrastruktur. Via vår Webtrader är det möjligt att investera på många olika börser runt om i världen. Likväl erbjuder vi ett stort utbud av finansiella instrument.

 

Är du övertygad? Gå till anmälningsformuläret för att bli kund.

Begär mer information

Genom att begära information från DEGIRO ger du samtidigt DEGIRO tillåtelse att kontakta dig på telefon. Du ger också tillåtelse att skicka information om våra produkter och tjänster till din e-postadress. Om du föredrar att inte bli kontaktad per telefon, kan du uppge detta i ett mejl till info@degiro.nl. Om du föredrar att inte få någon kommersiell information kan du uppge detta i ett mejl till kunder@degiro.se.