Ett starkt partnerskap

DEGIRO har alltid strävat efter att skapa mervärde genom att utveckla prisvärda, skräddarsydda finansiella tjänster för alla investerare. Det nya kapitlet med flatex kommer låta oss fortsätta göra detta och förbättra våra tjänster till dig.

DEGIRO har alltid strävat efter att addera värde genom att utveckla prisvärda, skräddarsydda finansiella tjänster för alla investerare. Det nya kapitlet med flatex kommer låta oss fortsätta göra detta och förbättra våra tjänster till dig.

DEGIRO
FLATEX

Sammanslagning

Sedan den 1 augusti 2020 är DEGIRO en stolt medlem i flatex group och tillsammans bildar vi en av de största paneuropeiska mäklarna. DEGIRO och flatex kompletterar varandra väl vilket resulterar i många synergier. flatex tar med sig mycket erfarenhet från mäklarindustrin och verkar under en tysk banklicens. Detta ger ytterligare stabilitet och en ökad kapacitet för stabil tillväxt och utveckling som en organisation.

Fördelar för dig som vår kund

De mycket kompletterande strukturerna i DEGIRO och flatex skapar möjligheter som hjälper oss ta vår handelsplattform och våra tjänster till nästa nivå.

Samma prisbelönta handelsplattform

Du kan fortsätta använda vår välbekanta och prisbelönta handelsplattform och kan förvänta dig samma servicenivå från vår Kundtjänst. Varumärket DEGIRO förblir som det är.

Banklösning för oinvesterade likvida medel

Under andra halvan av 2020 kommer vi tillgängliggöra flatex-bankkonton för våra kunder att hålla sina oinvesterade likvida medel på. Detta kommer ersätta den nuvarande lösningen med Penningmarknadsfonder. Dina likvida medel kommer då falla under den tyska insättningsgarantin om 100.000 EUR.

Mer att vänta

Partnerskapet kan leda till ett ännu bredare utbud av erbjudna produkter till dig som kund. Dessutom undersöker vi möjligheten för utökade handelstider.

Om flatex

flatex Bank grundades 2005 och är en fullservicebank baserad i Tyskland. Den är således under tillsyn av BaFIn (Federal Financial Supervisory Authority) och kopplad till kompensationssystemet för tyska banker (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Med ett av de mest effektiva säkerhetssystemen i Europa är flatex en av de ledande leverantörerna av finansiell teknik och genomförde 13,1 miljoner transaktioner för sina kunder under första halvåret 2020.

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.