Ett starkt partnerskap

DEGIRO har alltid strävat efter att skapa mervärde genom att utveckla prisvärda, skräddarsydda finansiella tjänster för alla investerare. Det nya kapitlet med flatex kommer låta oss fortsätta göra detta och förbättra våra tjänster till dig.

DEGIRO
FLATEX

Sammanslagning

Under 2020 slog sig DEGIRO samman med flatex. Detta då vi kompleterar varandra väl och den sammanslagna organisationen ger DEGIRO bättre möjligheter för hållbar tillväxt och utveckling. Vid början av 2021 genomgick DEGIRO B.V och flatexDEGIRO Bank AG en fusion och bildade den största online-mäklaren i Europa med egen banklicens.

Fördelar för dig som vår kund

De mycket kompletterande strukturerna i DEGIRO och flatex skapar möjligheter som hjälper oss ta vår handelsplattform och våra tjänster till nästa nivå.

Samma prisbelönta handelsplattform

Du kan fortsätta använda vår välbekanta och prisbelönta handelsplattform och kan förvänta dig samma servicenivå från vår Kundtjänst. Varumärket DEGIRO förblir som det är.

Banklösning för oinvesterade likvida medel

Vi kommer göra flatex-bankkonton tillgängliga för våra kunder att hålla sina oinvesterade likvida medel på. Detta kommer ersätta den nuvarande lösningen med Penningmarknadsfonder. Dina likvida medel kommer då falla under den tyska insättningsgarantin om 100.000 EUR.

Extended trading hours

Med implementeringen av Tradegate Exchange kan våra kunder handla från 8:00 till 22:00, vilket gör handel tillgänglig för ännu fler människor.

Clock object

Mer att vänta

Partnerskapet kan leda till ett ännu bredare utbud av erbjudna produkter till dig som kund.

Om flatexDEGIRO

DEGIRO är en del av flatexDEGIRO som är ett av de 160 största företagen i Tyskland noterade på SDAX. Målet för flatexDEGIRO-gruppen är att 2025 erbjuda tjänster till mer än 3 miljoner kunder i Europa och utföra 100 miljoner transaktioner per år.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 juli 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 30 juni 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 juli 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av augusti kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 juni 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close