DEGIRO Friskrivningsklausul

Denna ansvarsfriskrivning gäller alla webbplatser för flatex DEGIRO Bank Dutch Branch (“DEGIRO”) , med kontor och säte i Amsterdam. DEGIRO är registerad hos den nederländska handelskammaren under nummer 82510245. DEGIRO har tillstånd att tillhandahålla bank- och investeringstjänster och är registrerad som en nederländsk filial till ett tyskt kreditinstitut hos den nederländska myndigheten för finansmarknader, Autoriteit Financiële Markten, (www.afm.nl) och den nederländska centralbanken (www.dnb.nl).

Användning av webbplatsen

Trots att uppgifterna på den här webbplatsen sammaställs med stor omsorg av DEGIRO kan dess riktighet inte fullständigt garanteras. DEGIRO tillhandahåller via denna webbplats enbart information om (finansiella) produkter och tjänster som erbjuds av DEGIRO. Ändringar kan göras utan föregående meddelande. Informationen på denna webbplats är inget erbjudande eller en inbjudan från DEGIRO till besökarna att på något sätt handla i värdepapper eller att använda sig av (värdepappers) tjänster från DEGIRO.

Inget ansvar

Allt ansvar för eventuella skador som uppstår till följd av åtkomst till och användning av denna webbplats avvisas uttryckligen av DEGIRO. Inga garantier ges för felfri och oavbruten funktion av denna webbplats. Trots att DEGIRO gör sitt yttersta för att hålla innehållet aktuellt och fullständigt, kan inga garantier ges för riktigheten, valuta, fullständighet eller aktualitet av informationen som publiceras på denna webbplats eller till vem som har tillträde till webbplatsen. DEGIRO tar inget ansvar i detta avseende.

Information från tredje part, produkter och tjänster

Där DEGIRO använder hyperlänkar till tredje parts webbplatser, betyder detta inte att DEGIRO rekommenderar produkter eller tjänster som kan finnas på dessa webbplatser. Användningen av sådana länkar sker helt på egen risk. DEGIRO tar inget ansvar i samband med innehållet, användningen eller tillgängligheten av sådana webbplatser. Sanningshalt, exakthet, rimlighet, tillförlitlighet och fullständighet av information på sådana webbplatser kan inte verifierats av DEGIRO.

Immateriella rättigheter

Alla immateriella rättigheter (inklusive upphovsrätt, varumärken, patent och andra immateriella rättigheter) som berör dessa webbplatser ägs av DEGIRO och/eller dess licensgivare. Det är inte tillåtet att helt eller delvis överföra, redigera, reproducera och/eller publicera innehållet på denna webbplats (inklusive text och grafik) utan skriftligt medgivande från DEGIRO. Det är tillåtet att skriva ut eller ladda ner en kopia för personligt, icke-kommersiellt bruk.

Gällande lag

För dessa webbplatser och denna ansvarsfriskrivning gäller nederländsk lag. Alla tvister som uppstår ur eller i samband med denna ansvarsfriskrivning ska endast lämnas in till den behöriga domstolen i Amsterdam.

Beträffande skydd och behandling av personuppgifter, hänvisas till DEGIRO policy om sekretess och cookies.

Ändringar

DEGIRO förbehåller sig rätten att ändra all information som förmedlas via denna webbplats, inklusive denna ansvarsfriskrivning som helst utan föregående meddelande. Det är därför lämpligt att läsa innehållet på dessa webbplatser och denna ansvarsfriskrivning regelbundet.

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 juli 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 30 juni 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 juli 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av augusti kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 juni 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close