Kontakta DEGIRO

Hitta svaret på din fråga direkt

Önskar du ett direkt svar på din fråga? Kolla in vårt hjälpcenter för vanligt förekommande frågor. För frågor om handelsplattformen och generell information om investeringar, vänligen se vår sida för handelskunskap.

Skicka oss ett meddelande

Vi svarar gärna på frågor. Skicka mail till kunder@degiro.se. Vi svarar så fort vi kan.

Skickar en order till orderdesken

Du kan skicka en order till orderdesken via order@degiro.se. Se till att ange fullständig information. Vänligen notera att det tillkommer en extra kostnad för order via orderdesken.

Presskontakt

För pressinformation vänligen kontakta via email: press@degiro.com.

Adress

DEGIRO
Rembrandt Tower - 9th floor, 1096 HA Amsterdam , Nederländerna

Nummer till nederländernas handelskammare: 82510245
Registrerat i Nederländernas finanstillsyns register (AFM)

Ring oss

Du kan nå vår kundservice och orderdesk på +31 20 261 3072 . För närvarande endast på engelska och begränsad kapacitet på grund av COVID-19. Vänligen skicka oss ett mejl istället . Vi är tillgängliga vardagar mellan 08:00 och 22:00. Vänligen notera att det tillkommer en extra kostnad för order via orderdesken.

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.