Hem Mitt konto

Mitt konto

Vänligen gå in på DEGIRO´s hemsida och klicka på ”Logga in ” i det övre högra hörnet på sidan, sedan är det bara att skriva in användarnamn och lösenord som du valde vid registreringen och klicka ”Logga in”. Alternativt kan du klicka här för att gå direkt till DEGIRO´s inloggningsfönster.

Om du vill stänga ner ditt konto, vänligen skicka ett email till Kundservice (kunder@degiro.se).

För att förbättra kundupplevelsen hos DEGIRO, skullle vi uppskatta din feedback och den huvudsakliga orsaken till att du väljer att stänga ditt konto. När vi har erhållit ditt email, kommer vi att stänga ner kontot och returnera de återstående värdet som du har hos DEGIRO till ditt bankkonto som är kopplat till oss.

Efter din registrering kan du ändra dina uppgifter genom att klicka på ”Ändra Uppgifter”. I botten av det nya fönstret kan du klicka på ”Ändra Uppgifter” igen. Här kan du sedan ändra dina personliga uppgifter.
Du kan hitta de årliga översikterna i nätplattformen under Portfölj och Rapporter. Här kan du ladda ner de årliga översikterna i pdf eller excel format.
Vad består Totalt Resultat för en position av? Det totala resultatet för en position består av förändring i aktiepris, eventuella utdelningar samt eventuella transaktionskostnader. Detta innefatta inte enbart de nuvarande positionerna, utan även all handel som gjorts tidigare.
Om du har glömt ditt lösenor, kan återställa lösenordet i fönstret för inloggning, genom att klicka på ”Har du glömt dina inloggningsuppgifter?”. Fyll i ditt användarnamn samt den e-post adress som du angivit under din registrering hos DEGIRO. Klicka på ”Återställ lösenord”. Ett email kommer att sändas till din registrerade e-postadress med vidare instruktioner.

Basic

En Basic-profil ger dig tillgång till alla tillgängliga produkter och investeringenstjänster som erbjuds av DEGIRO, förutom Debetvärdepapper, Debetkapital och Derivat. Detta är kontot som utgör standarden när du registrerar dig hos DEGIRO.

Active

Med en Active-profil kan du även använda Debetkapital, Debetvärdepapper samt Derivat. Med denna profil är dock användandet av tjänsterna Debetkapital och Debetvärdepapper begränsat. Vänligen se dokumentet Säkerhetsvärde, risk, debetkapital och debetvärdepapper under ytterligare information investeringstjänster.

Trader

En Trader-profil tillåter dig att i större utsträckning nyttja investeringsservicerna som DEGIRO erbjuder, inklusive derivathandel samt Debetkapital och Debetvärdepapper, villket beskrivs närmare i dokumenten dokumentet Säkerhetsvärde, risk, debetkapital och debetvärdepapper under informationen kring de investeringstjänsterna som erbjuds av DEGIRO.

Day Trader

En Day Trader-profil är en uppgradering av trader-profilen, villket ger dig möjlighet att handa mer aktivt under perioden som DEGIRO och de relevanta marknaderna är öppna. Andra begränsningar och villkor gäller för Day Trader-profilen mellan 8:00 och 21:30. Risk kommer räknas ut på ett annat vis än för övriga profiler, villket resulterar i att större marknadsexponering kan tas med samma säkerhetskrav. För mer information vänligen se dokumenten Säkerhetsvärde, risk, debetkapital och debetvärdepapper under informationen kring de investeringstjänsterna som erbjuds av DEGIRO.

Investeringsrisken som är associerad med varje kontoprofil är lägst i Basic och högst i Day Trader-profilen. Användning av tjänsterna Derivat, Debetkapital och Debetvärdepapper innebär extra risk och det är möjligt att eventuella förlusten kan överstiga värdet av ditt investeringskonto, villket innebär ett negativt kontovärde.

Om du vill ändra ditt registrerade bankkonto, vänligen kontakta Kundservice via email (kunder@degiro.se) för att efterfråga bytet.

Du kommer behöva göra en insättning (minst 1 SEK) från det nya bankkontot, denna första insättning kommer att användas för att verifiera dina uppgifter och bekräfta att bankkontot är registrerat i ditt namn.

När insättningen har nått oss från ditt nya bankkonto och dina uppgifter har blivit verifierade, kommer kontoändringen att ske och pengarna kommer in till ditt investeringskonto.

Vänligen notera att överföringar från din nya bank måste innehålla fäljande:

• Ditt nya clearingnummer
  • Ditt nya kontonummer
  • Ditt fullständiga namn