Hem Nätplattform

Nätplattform

Vi har utvecklat vår nätplattform för de senaste versionerna av olika webbläsare ( inklusive Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox och Safari). Nätplattformen fungerar med de flesta webbläsare, men icke uppdaterade webbläsare kan till och från ställa till problem. Vi rekommenderar att använda den senaste versionen av respektive webbläsare, då kommer du kunna vara säker på att alla säkerhetsuppdateringar och service paket finns hos varje webbläsare.

Varför sa jag uppdatera webbläsaren?

• Ouppdaterade webbläsare kan innebära säkerhetsrisker;
  • Ouppdaterade webbläasre kan ibland inte visa alla möjligheter och applikationer hos denna och andra webbsidor.
  • Nya webbläsare ger generellt sett en bättre nätupplevelse.

Välj din webbläsare nedan för mer information på hur du kan uppdatera till senaste versionen:

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Safari (Endast för Mac OS X)

Om du fortfarande upplever problem med nätplattformen, vänligen kontakta Kundtjänst.

Uppe i högra hörnet på hemsidan finns sökfunktionen, under ”Sök Produkt”. Denna ger dig möjlighet att hitta en specifik aktie eller ett annat finansiellt instrument. Du kan söka på en specifik aktie genom att skriva in dess namn eller dess ISIN kod i sökfältet.
ISIN står för “International Securities Identification Number” och identifierar handelsbara instrument genom dess unika kod. Detta är det säkraste sättet att söka efter en specifik produkt , då det minimerar risken att handla fel produkt.

Hos DEGIRO behandlas transaktioner med utländsk valuta på två olika sätt:

Med AutoFX funktionen kommer alla utländska valutor automatiskt köpas till dig. När en order genomförs växlar AutoFX den exakta summan SEK som krävs för att utföra ordern i en utländsk valuta. Om du till exempel skulle vilja köpa Amerikanska aktier för USD 3,0000 , kommer AutoFX automatiskt konvertera den exakta summan SEK som krävs för att slutföra transaktionen i USD. Detta medför att du inte själv behöver växla någon valuta själv innan köpet. Alla belopp i utländsk valuta som uppkommer vid försäljning av värdepapper eller någon annan typ av transaktion kommer automatiskt att växlas till SEK. När AutoFX funktionen är på kommer alla likvida medel i depån att vara i SEK.

Med den Manuella funktionen har du möjligheten att manuellt köpa utländsk valuta. När den manuella funktionen är påslagen för en sppecifik valuta, kommer en position av likvida medel i den specifika valutan att hållas i depån. När den manuella funktionen är påslagen kan du endast köpa för den summa som faktiskt är växlad till den valuta du planerat handla något för. Till exempel, om du har en en position av USD 5,000 i likvida medel tillsammans med SEK 50,000 och du försöker lägga en order på USD 6,000, kommer denna order inte att accepteras på grund av att du har för lite USD.

AutoFX funktionen är den automatiska standardinställningen för valutaväxling. Men om du frekvent handlar i utländsk valuta kan den manuella funktionen vara det mest kostnadseffektiva alternativet. Skillnaden i avgifter mellan de två modellerna kan hittas i ”Kostnads” tabellen.

Observera också att om du bytar från Manuell till AutoFX kommer all utländsk valuta som du har i depån att automatiskt växlas om till SEK.

De flesta grundkostnaderna som tas ut av DEGIRO är i ditt konto´s valuta. Därför är en disponibel summa i denna valuta nödvändig för att kunna täcka dessa kostnader.
Man kan hitta produkter med hjälp av tickersymbolen, så länge tickersymbolen innehåller mer än tre tecken. Inom sinom tid kommer fler tickersymboler att läggas till på plattformen.
DEGIRO erbjuder sina kunder möjligheten att manuellt utföra valutaväxlingar som är större än €10000 under perioden mellan söndag 22.00 (GTM) och fredag 22.00 (GTM), villket kan göras direkt via nätplattformen. För orders som är mindre än €10000 använder vi andra tidsperioder. Dessa kan göras dagligen mellan 07:00 (GMT) och 22:00 (GMT).
Ja, det kan du. Du kan ladda ner DEGIRO-appen för både Android och iOS operativsystem. Dessutom kan du alltid använda dig av den mobila handelsplattformen på m.degiro.se

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.