image_award_gold_left

90

internationella
mäklarutmärkelser

image_award_gold_right

Köp investeringsfonder

Investera över hela världen till oöverträffat låga räntor. Ta reda på varför mer än 2,5 miljoner investerare väljer oss.

Öppna ett konto

Investeringar i investeringsfonder som är tillgängliga för alla

Investeringsfonder kan göra det enkelt att diversifiera din portfölj i en enda produkt och om du är nyinvesterare kan denna typ av finansiell produkt vara lämplig för dig. Vi erbjuder många investeringsfonder från välkända fondförvaltare, däribland BNP Paribas, Blackrock, Fidelity, NN och många fler!

Med våra låga avgifter och breda handelsmöjligheter gör vi investeringar i fonder tillgängliga för alla. Se en fullständig översikt över våra oöverträffade avgifter på vår prissida.

Investeringar i investeringsfonder

Vilka investeringsfonder erbjuder DEGIRO?

i erbjuder fonder från många olika fondbolag. Några välkända fondbolag är:

 • Aberdeen standard
 • BNP Paribas
 • Blackrock
 • Fidelity
 • Goldman Sachs
 • Kempen
 • NN (tidigare ING:s investeringsfonder)
 • Actiam
Öppna ett konto
investment funds degiro'

Är du intresserad av att köpa investeringsfonder?

På vår plattform hittar du ett brett utbud av olika typer av investeringsfonder. Om du öppnar ett DEGIRO-konto får du tillgång till våra grundläggande investeringsfonder. De flesta andra investeringsfonder är standardfonder. För att få handla med standardfonder måste du först klara ett test. Vi har infört detta test för att se till att du känner till investeringsfonder och är medveten om riskerna innan du börjar investera. Titta på videon för att lära dig mer om komplexa finansiella produkter.

Vi erbjuder räntefonder, aktiefonder och blandfonder. För att hitta dessa kan du gå till menyn "Investeringsfonder" på plattformen. När du hittar en fond som du är intresserad av kan du enkelt köpa den.

Vad är en investeringsfond?

Enkelt uttryckt är en investeringsfond en finansiell produkt som samlar ihop pengar från investerare som en fondförvaltare sedan använder för att köpa och sälja tillgångar som aktier eller obligationer. I gengäld får investerarna andelar i fonden, vilket ger dem exponering för tillgångarna i fondens portfölj.

Fonderna kan investera inom ett tema, t.ex. tillväxtmarknader, eller så kan fonden fokusera på en specifik geografisk region. En kombination av olika investeringskategorier är också möjlig.

Vill du veta mer om investeringsfonder? Läs vår artikel om investeringsfonder för mer information.

Öppna ett konto
investeringsfonder

Köp av fonder för nybörjare

Det finns flera överväganden som du bör göra innan du börjar investera. En bra utgångspunkt är att bestämma vilken typ av investerare du är. Vilken är din investeringsstil? Ska du vara en aktiv eller passiv investerare?

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du besöker vår Investerarakademi. Här hittar du massor av information om investeringar. Lär dig hur investering fungerar, vilka produkter du kan investera i och vilken strategi som passar dig bäst.

buy investment funds

Varför investera i investeringsfonder?

Det finns många fördelar med att investera i investeringsfonder. Genom en enda produkt får du exponering till många tillgångar. Så om vissa av tillgångarna i fonden inte presterar bra kan andra prestera bra, vilket bidrar till riskspridning.

Som privat investerare kan det vara svårt att komma in på vissa marknader och sektorer. Vissa investeringsfonder kan ge dig tillgång till fler marknader som du vanligtvis inte skulle kunna nå.

En annan egenskap som är relativt unik för investeringsfonder är att du drar nytta av fondförvaltarens kunskap och expertis. Istället för att ständigt själv undersöka och välja många enskilda investeringar gör skickliga proffs jobbet åt dig. Innan du bestämmer dig för en investeringsfond bör du dock göra din research för att se till att den är förenlig med din investeringsplan.

Öppna ett konto

Risker med att investera i investeringsfonder

Det kan vara fördelaktigt att investera i investeringsfonder, men det är inte riskfritt. Det är viktigt att vara medveten om alla typer av risker som kan uppstå och som också kan variera från en fond till en annan. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter.

Diversificatie
Different order types

Kostnader för investeringar i investeringsfonder

Eftersom investeringsfonder vanligtvis förvaltas aktivt har det en kostnad. Dessa kostnader ingår i priset på investeringsfonden. De flesta av dem tar ut mellan 0,5 %-2,0 % på årsbasis. Det är klokt att kontrollera detta innan du investerar, eftersom löpande avgifter kan påverka avkastningen på investeringen. De exakta kostnaderna anges i KIID eller KID och prospektet.

Utöver de kostnaderna tar vi ut en låg transaktionskostnad för köp och försäljning och en serviceavgift. För mer information, besök vår sida om priser.

Mer än 90 internationella priser

Välj den mäklare som är utnämnd till den bästa, rättvisaste och billigaste för investeringar online.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Bästa mäklare 2023

Cashcow 2023

UK-award United Kingdom

Bästa aktiemäklare med låga kostnader

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Bästa mäklaren

Rankia 2022

DE-award Germany

Rättvisaste online-mäklaren

NTV 2020

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 oktober 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2023.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 oktober 2023 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 september 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close