image_award_gold_left

90

internationella
mäklarutmärkelser

image_award_gold_right

Köp obligationer till otroligt låga avgifter

Investera över hela världen till oöverträffat låga priser. Ta reda på varför mer än 2,5 miljoner investerare väljer oss.

Öppna ett konto

Investeringar i obligationer, tillgängliga för alla

Med våra låga avgifter och breda handelsmöjligheter gör vi investeringar i obligationer tillgängliga för alla.

Obligationer

COURTAGE

€ 2

+

HANTERING

€ 1

Kostnader för valuta, koppling eller externa produkt-avgifter samt spread kan tillkomma. Läs mer på vår prissida.

impact increase or decrease of interest rated on bonds

Vad är en obligation?

En obligation är en finansiell produkt med fast avkastning som gör det möjligt för en investerare att låna ut pengar till en emitterande enhet, vanligtvis staten eller företag. I gengäld får köparen av en obligation (långivaren) vanligtvis regelbundna betalningar, så kallade kuponger, tills emittenten betalar tillbaka kapitalet, även kallat nominellt värde eller parivärde, på förfallodagen. Vill du veta mer? Läs vår artikel om obligationer för allt du behöver veta.

Öppna ett konto

Köp av obligationer för nybörjare

Det finns ett antal överväganden som måste göras när man investerar. En bra utgångspunkt är att fastställa vilken typ av investerare du är. Vilken är din investeringsstil? Kommer du att vara en aktiv eller passiv investerare?

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du kollar in vår investerarakademin. Här hittar du en mängd information om investeringar. Lär dig hur investering fungerar, vilka produkter du kan investera i och vilken strategi som passar dig bäst.

buy shares yourself

Varför investera i obligationer?

Det finns många fördelar med att investera i obligationer. Obligationer anses vara en relativt säker investering och de ger regelbundna inkomstutbetalningar. De kan också bidra till att diversifiera din portfölj eftersom de har en låg korrelation med andra typer av finansiella produkter, t.ex. aktier.

Öppna ett konto

Risker med att investera i obligationer

Även om obligationer anses vara en relativt säker investering är de inte riskfria. Det är viktigt att vara medveten om alla typer av risker som kan uppstå och som också kan variera från en obligation till en annan. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter.

Diversifiera

Mer än 90 internationella priser

Välj den mäklare som är utnämnd till den bästa, rättvisaste och billigaste för investeringar online.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Bästa mäklare 2023

Cashcow 2023

UK-award United Kingdom

Bästa aktiemäklare med låga kostnader

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Bästa mäklaren

Rankia 2022

DE-award Germany

Rättvisaste online-mäklaren

NTV 2020

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 oktober 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 oktober 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 september 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close