image_award_gold_left

100

internationella
mäklarutmärkelser

image_award_gold_right

Köp obligationer till otroligt låga avgifter

Investera över hela världen till oöverträffat låga priser. Ta reda på varför mer än 2,5 miljoner investerare väljer oss.

Öppna ett konto

Investeringar i obligationer, tillgängliga för alla

Med våra låga avgifter och breda handelsmöjligheter gör vi investeringar i obligationer tillgängliga för alla.

Obligationer

COURTAGE

€ 2

+

HANTERING

€ 1

Kostnader för valuta, koppling eller externa produkt-avgifter samt spread kan tillkomma. Läs mer på vår prissida.

impact increase or decrease of interest rated on bonds

Vad är en obligation?

En obligation är en finansiell produkt med fast avkastning som gör det möjligt för en investerare att låna ut pengar till en emitterande enhet, vanligtvis staten eller företag. I gengäld får köparen av en obligation (långivaren) vanligtvis regelbundna betalningar, så kallade kuponger, tills emittenten betalar tillbaka kapitalet, även kallat nominellt värde eller parivärde, på förfallodagen. Vill du veta mer? Läs vår artikel om obligationer för allt du behöver veta.

Öppna ett konto

Köp av obligationer för nybörjare

Det finns ett antal överväganden som måste göras när man investerar. En bra utgångspunkt är att fastställa vilken typ av investerare du är. Vilken är din investeringsstil? Kommer du att vara en aktiv eller passiv investerare?

Om du är nybörjare rekommenderar vi att du kollar in vår investerarakademin. Här hittar du en mängd information om investeringar. Lär dig hur investering fungerar, vilka produkter du kan investera i och vilken strategi som passar dig bäst.

buy shares yourself

Varför investera i obligationer?

Det finns många fördelar med att investera i obligationer. Obligationer anses vara en relativt säker investering och de ger regelbundna inkomstutbetalningar. De kan också bidra till att diversifiera din portfölj eftersom de har en låg korrelation med andra typer av finansiella produkter, t.ex. aktier.

Öppna ett konto

Risker med att investera i obligationer

Även om obligationer anses vara en relativt säker investering är de inte riskfria. Det är viktigt att vara medveten om alla typer av risker som kan uppstå och som också kan variera från en obligation till en annan. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter.

Diversifiera

Mer än 100 internationella priser

Välj den mäklare som är utnämnd till den bästa, rättvisaste och billigaste för investeringar online.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Bästa mäklare 2023

Cashcow 2023

UK-award United Kingdom

Bästa aktiemäklare med låga kostnader

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Bästa mäklaren

Rankia 2022

DE-award Germany

Rättvisaste online-mäklaren

NTV 2020

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 100 internationella priser.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en utländsk filial till flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-post: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch är registrerat hos den holländska handelskammaren med nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, som handlar under namnet DEGIRO, är den holländska filialen till flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG övervakas främst av den tyska finanstillsynsmyndigheten (BaFin). I Nederländerna är flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registrerad hos DNB och övervakas av AFM och DNB. flatexDEGIRO Bank AG är en auktoriserad tysk bank som övervakas av den tyska finanstillsynsmyndigheten och som är registrerad hos den tyska handelskammaren med nummer HRB 105687.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 Augusti 2024 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 31 Juli 2024.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 Augusti 2024 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av September 2024 kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • När du signerat kundavtalet kommer ditt konto att aktiveras och erbjudandeperioden att börja.
 • För att börja handla och därmed använda kupongen värd 1000kr måste den nya kunden göra en insättning först (minsta summa är 1kr).
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.
 • Transaktionsavgifterna och hanteringskostnaderna konverteras till och ersätts i SEK även om de debiteras i EUR. Summan som ersätts i SEK beräknas på den valutakurs som gäller på ersättningsdagen.
 • Holländsk lag är tillämplig på denna kampan.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att ta del av erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandevillkoren. DEGIRO kan närsomhelst avsluta kampanjen innan dess angivna avslutnings datum eller justera kampanjvillkoren. Sådana ändringar kommer att kommuniceras genom DEGIRO:s webbplats.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 31 juli 2024 kan delta i erbjudandet.

icon_close