image_award_gold_left

100

internationella
mäklarutmärkelser

image_award_gold_right

Köp optioner till otroligt låga avgifter

Investera över hela världen till oöverträffat låga räntor. Ta reda på varför mer än 2,5 miljoner investerare väljer oss.

Öppna ett konto

Investera i optioner med låga avgifter

Om du är en erfaren investerare och vill investera i optioner är det lätt att göra det med vår omfattande plattform och låga priser. Se en fullständig översikt över våra oöverträffade avgifter på vår prissida.

Nasdaq Stockholm AB

COURTAGE

€0.75

Andra länder

COURTAGE

€0.75

Kostnader för valuta, koppling eller externa produkt-avgifter samt spread kan tillkomma. Läs mer på vår prissida.

Vad är optioner?

Då är du på rätt plats. När du öppnar ett konto hos oss kan du inte investera direkt i optioner. För komplexa finansiella produkter som optioner behöver du ett Active- eller Trader-konto för att kunna investera i, vilket innebär extra lämplighetstester och villkor. Titta på videon till vänster för att lära dig mer om att investera i komplexa finansiella produkter, som till exempel optioner.

Vad är optioner?

Optioner är en typ av derivat som ger köparen av kontraktet möjlighet att köpa eller sälja den underliggande tillgången, beroende på om det är en köp- eller säljoption. Att köpa en köpoption ger dig rätten att köpa den underliggande tillgången, medan en säljoption ger dig rätten att sälja. För denna rättighet betalar köparen en premie till säljaren. Optionsavtal kommer alltid att ha ett visst utgångsdatum och ett visst lösenpris.

Till skillnad från andra finansiella produkter som aktier betalar du inte hela beloppet i förskott eller äger den underliggande produkten. Istället deponerar du en initialmarginal för att ingå optionsavtalet. Eftersom endast en procentandel av kontraktets värde behöver sättas in initialt är optioner finansiella instrument med hög hävstångseffekt. Detta innebär att små prisrörelser kan få en betydande inverkan.

Vill du veta mer? Läs vår artikel om optioner för mer information.

Öppna ett konto
Leveraged effect of options explained compared to stocks

En produkt för erfarna investerare

På grund av den relativt höga risken och komplexiteten är optioner inte lämpliga för nybörjare eller oerfarna investerare. Investerare som väljer att investera i optioner kan bära en kapitalförlust och har i allmänhet en kortare investeringshorisont. Även för de mest erfarna investerarna kan förlusterna vara betydande.

Om du är en nybörjare är det bäst att börja med grundläggande finansiella produkter, t.ex. aktier, obligationer, börshandlade fonder (ETF:er) och investeringsfonder. Med dessa är de potentiella förlusterna begränsade till din ursprungliga investering.

opties kopen

Varför investera i optioner?

Att investera i optioner kan hjälpa till med riskhantering och spekulation. När det gäller riskhantering kan investerare använda optioner för att skydda prisrörelser för den underliggande produkten. Å andra sidan kan spekulanter använda optioner för att dra nytta av prisrörelser för den underliggande produkten.

Öppna ett konto

Risker med att investera i optioner

Att investera i optioner kan vara lönsamt, men det är förenat med hög risker. Det kan sluta med att du förlorar mer än din ursprungliga investering. I vissa fall är den maximala förlusten obegränsad. Vi rekommenderar att du endast investerar i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter och att du endast ingår i handel som du kan uppfylla med pengar som du inte behöver på kort sikt.

Diversification

Mer än 100 internationella priser

Välj den mäklare som är utnämnd till den bästa, rättvisaste och billigaste för investeringar online.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Bästa mäklare 2023

Cashcow 2023

UK-award United Kingdom

Bästa aktiemäklare med låga kostnader

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Bästa mäklaren

Rankia 2022

DE-award Germany

Rättvisaste online-mäklaren

NTV 2020

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 100 internationella priser.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en utländsk filial till flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-post: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch är registrerat hos den holländska handelskammaren med nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, som handlar under namnet DEGIRO, är den holländska filialen till flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG övervakas främst av den tyska finanstillsynsmyndigheten (BaFin). I Nederländerna är flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registrerad hos DNB och övervakas av AFM och DNB. flatexDEGIRO Bank AG är en auktoriserad tysk bank som övervakas av den tyska finanstillsynsmyndigheten och som är registrerad hos den tyska handelskammaren med nummer HRB 105687.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 maj 2024 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 30 april 2024.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 maj 2024 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av juni 2024 kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • När du signerat kundavtalet kommer ditt konto att aktiveras och erbjudandeperioden att börja.
 • För att börja handla och därmed använda kupongen värd 1000kr måste den nya kunden göra en insättning först (minsta summa är 1kr).
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.
 • Transaktionsavgifterna och hanteringskostnaderna konverteras till och ersätts i SEK även om de debiteras i EUR. Summan som ersätts i SEK beräknas på den valutakurs som gäller på ersättningsdagen.
 • Holländsk lag är tillämplig på denna kampan.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att ta del av erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandevillkoren. DEGIRO kan närsomhelst avsluta kampanjen innan dess angivna avslutnings datum eller justera kampanjvillkoren. Sådana ändringar kommer att kommuniceras genom DEGIRO:s webbplats.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 April mars 2024 kan delta i erbjudandet.

icon_close