Om oss

Vi är en av de ledande mäklaren i Europa. Med vår smarta och användarvänliga plattform kan vem som helst investera.

Öppna ditt konto
header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Allas
mäklare

Våra låga kostnader har revolutionerat hela Europa. Vi ger människor från alla olika bakgrunder möjlighet att forma sin egen ekonomiska framtid. Med vår ledande plattform, utbildning och information, kostnadsmedvetna strategi och oändliga möjligheter kan du bli den bästa investerare du kan bli. Genom att ta bort hinder gör vi investeringar tillgängliga för alla!

02

Vårt uppdrag

Att ge människor möjlighet att bli de smartaste självständiga investerare de kan bli. Med vår högkvalitativa, kostnadsmedvetna, transparenta och tillgängliga investeringsplattform samt våra tjänster kan vem som helst bli investerare.

03

Vår vision

Vi har en vision om en värld där investeringar är tillgängliga för alla som tar ansvar för sin egen ekonomiska framtid. På ett ansvarsfullt och smart sätt.

Vår historia

Vår resa började 2013 när vi revolutionerade investeringsbranschen för privatpersoner genom att lansera våra tjänster i Nederländerna. Bara 10 år senare är vi stolta över att ha blivit en av de ledande mäklaren i Europa och erbjuder våra tjänster i 15 länder över hela Europa.

10 år med DEGIRO

Under 2023 tilldelades vi flera nya utmärkelser. Därmed uppgår vårt totala antal internationella utmärkelser till mer än 100 stycken. Vi har även firat vårt 10-årsjubileum och är stolta över att ha etablerat oss som en av de mest använda plattformarna i Europa, med över 750 000 investerare i Nederländerna och 2,6 miljoner investerare totalt.

Fortsatt tillväxt

Under 2022 nådde vi 2 miljoner kunder i Europa och överträffade 100 000 kunder i Italien och Portugal. Vi var också stolta över att ta hem nya utmärkelser, vilket gav oss över 100 internationella priser totalt. Och vi fortsatte att förbättra vår plattform genom att lägga till nya funktioner som Dark Mode och topplistor.

Förbättrad plattform

Under 2021 lade vi till en omfattande mängd finansiell data, såsom ESG-rankningar och analyser, och började lansera flatexDEGIRO Cash Accounts, en ny lösning för att hålla oinvesterade pengar. Vi började också erbjuda investeringar på Tradegate Exchange, vilket möjliggör handel före och efter stängning.

Nästa kapitel

År 2020 gick vi samman med flatex AG och blev en av de största mäklarna i Europa. Vi inkluderades också i SDAX, vilket gjorde flatexDEGIRO till ett av de 160 största börsnoterade företagen i Tyskland. Tillsammans började vi erbjuda våra tjänster till över 1 miljon investerare.

En ny handelsplattform

Under 2019 lanserade vi vår nya handelsplattform utifrån våra kunders feedback och den föränderliga tekniken. Tack vare våra investerare tilldelades vi flera internationella priser även i år.

Fler kunder och fler utmärkelser

Under 2018 fick vi över 350 000 kunder. Vi växte som en pålitlig och trovärdig mäklare och vann över 40 internationella mäklarpriser, inklusive priserna för bästa mäklare och bästa mobilapp, som delades ut av Financial Times & Investors Chronicle.

Topp-5 i Europa

Under 2017 nådde vi fler än 200 000 kunder och blev en av de fem största mäklarna i Europa baserat på transaktioner per år. Vi fortsatte att vinna många utmärkelser, bland annat priset för bästa mäklare i Tyskland från Handelsblatt Broker Comparison.

Största mäklaren i Nederländerna

Under 2016 blev vi den största onlinemäklaren i Nederländerna sett till antalet transaktioner per år. Vi välkomnade också Schweiz till vår familj och gjorde det till det 15:e landet att dra nytta av våra otroligt låga avgifter.

Switzerland

Mer expansion

Under 2015 fortsatte vi vår tillväxt i Nordeuropa och Italien och lanserade vår engelska plattform i Storbritannien. Vi tilldelades flera internationella utmärkelser längs vägen, bland annat det prestigefyllda Golden Bull Award i Nederländerna.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Nio länder nådde målet

Under 2014 inledde vi vår expansion och erbjöd våra tjänster i nio europeiska länder. Vi växte på den nederländska marknaden genom att vinna utmärkelsen Best Broker och vårt samarbete med Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Lansering av DEGIRO

2013 introducerade vi tjänster i Nederländerna med möjlighet för alla våra privatkunder att investera med otroligt låga avgifter. Detta var början på vårt uppdrag: att göra global handel tillgänglig och prisvärd för alla.

Netherlands

04

Oändliga
möjligheter

Vi vill att du ska investera på ditt sätt. Vi erbjuder därför ett universum av investeringsmöjligheter. Du kan investera på mer än 50 globala börser i 30 länder på en omfattande och okomplicerad plattform som vi byggt internt på stark och smart programvara.

05

Få ut det
mesta av
dina investeringar

Vi erbjuder våra kunder mycket värde för pengarna, så att du kan få ut det mesta av din avkastning. Därför har vi gjort låga kostnader tillgängliga för privatinvesterare, utan att kompromissa på kvaliteten, säkerheten eller utbudet av våra investeringstjänster. Vi har ett betalningssystem som innebär att du endast betalar för de tjänster som du faktiskt använder.

06

En stolt
execution-
only mäklare

Att vara en execution-only mäklare innebär helt enkelt att du kan använda vår plattform för att investera, utan att vi ger råd. Vi tillhandahåller plattformen och verktygen för att du ska kunna investera. Vi erbjuder även massor av data, nyheter, information och utbildning för att stärka våra kunder.

mountain

Innovationer är kärnan i vår verksamhet

Global marknadstillträde

Till skillnad från våra konkurrenter, som ofta bara erbjuder tillgång till europeiska eller amerikanska börser, kopplar vi dig till världens marknader. Du får också tillgång till marknader i Australien, Japan, Hongkong med flera. I kombination med ett av de bredaste produktutbuden har du fler möjligheter att diversifiera din portfölj.

Över 100 utmärkelser

Vår användarvänliga investeringsplattform är utvecklad internt, vilket ger oss friheten att ständigt förbättra oss. Vi skräddarsyr den efter behoven hos våra över 2,5 miljoner kunder. Tack vare detta har vi över 90 utmärkelser.

Minskar kostnaderna

Genom ett effektivt arbetssätt och ett starkt fokus på att hålla kostnaderna på ett minimum håller vi våra avgifter mycket låga. Genom att vara aktiva över hela Europa kan vi fortsätta att växa, minska kostnaderna och ytterligare öka investeringarna i våra tjänster.

Banklicens

DEGIRO är den nederländska filialen av flatexDEGIRO Bank AG. Som en del av flatexDEGIRO Bank har vi vår egen banklicens. Det innebär att dina pengar är skyddade upp till 100 000 euro.
Vi övervakas av den tyska federala finansinspektionen (BaFin) och av DNB och AFM i Nederländerna.

Vi hjälper dig

Även om vi är en execution-only mäklare kan vi hjälpa dig på din investeringsresa! Vi svarar gärna på dina frågor och guidar dig genom investeringsvärlden med massor av relevant investeringsinformation och utbildning. Från investeringslektioner och analyser till finansiella nyheter, ratios, företagsinsikter och mycket mer.

Kontaktsida

Har du en fråga eller behöver du hjälp med något? Besök vårt hjälpcenter eller kontakta vår kundtjänst.

Kundtjänst

Lär dig mer om vad investeringar innebär, vilken typ av investerare du är, olika strategier och hur du kan använda våra verktyg.

Investerarakademin

Här får du veta hur investeringar fungerar, vilka produkter du kan investera i och vilka strategier du kan använda.

Sociala medier

Följ oss för att hålla dig uppdaterad, hitta inspiration och lära dig mer om vad som händer i investeringsvärlden.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 100 internationella priser.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en utländsk filial till flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-post: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch är registrerat hos den holländska handelskammaren med nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, som handlar under namnet DEGIRO, är den holländska filialen till flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG övervakas främst av den tyska finanstillsynsmyndigheten (BaFin). I Nederländerna är flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registrerad hos DNB och övervakas av AFM och DNB. flatexDEGIRO Bank AG är en auktoriserad tysk bank som övervakas av den tyska finanstillsynsmyndigheten och som är registrerad hos den tyska handelskammaren med nummer HRB 105687.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 Augusti 2024 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 31 Juli 2024.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 Augusti 2024 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av September 2024 kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • När du signerat kundavtalet kommer ditt konto att aktiveras och erbjudandeperioden att börja.
 • För att börja handla och därmed använda kupongen värd 1000kr måste den nya kunden göra en insättning först (minsta summa är 1kr).
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.
 • Transaktionsavgifterna och hanteringskostnaderna konverteras till och ersätts i SEK även om de debiteras i EUR. Summan som ersätts i SEK beräknas på den valutakurs som gäller på ersättningsdagen.
 • Holländsk lag är tillämplig på denna kampan.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att ta del av erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandevillkoren. DEGIRO kan närsomhelst avsluta kampanjen innan dess angivna avslutnings datum eller justera kampanjvillkoren. Sådana ändringar kommer att kommuniceras genom DEGIRO:s webbplats.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 31 juli 2024 kan delta i erbjudandet.

icon_close