Om oss

Vi är den ledande mäklaren i Europa. Med vår smarta och användarvänliga plattform kan vem som helst investera.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Allas
mäklare

Våra låga kostnader har revolutionerat hela Europa. Vi ger människor från alla olika bakgrunder möjlighet att forma sin egen ekonomiska framtid. Med vår ledande plattform, utbildning och information, kostnadsmedvetna strategi och oändliga möjligheter kan du bli den bästa investerare du kan bli. Genom att ta bort hinder gör vi investeringar tillgängliga för alla!

02

Vårt uppdrag

Att ge människor möjlighet att bli de smartaste självständiga investerare de kan bli. Med vår högkvalitativa, kostnadsmedvetna, transparenta och tillgängliga investeringsplattform samt våra tjänster kan vem som helst bli investerare.

03

Vår vision

Vi har en vision om en värld där investeringar är tillgängliga för alla som tar ansvar för sin egen ekonomiska framtid. På ett ansvarsfullt och smart sätt.

Vår berättelse

2013 revolutionerade DEGIRO detaljhandelsinvesteringar genom att lansera våra online-mäklartjänster i Nederländerna, vilket innebar lika villkor för detaljhandelsinvesterare. Sedan dess har vi expanderat till 16 europeiska länder, vilket gör det möjligt för privatinvesterare att dra nytta av våra otroligt låga kostnader samt prisbelönta plattform. Detta har gjort att vi snabbt blivit den ledande mäklaren i Europa.

År 2020 gick vi samman med den tyska mäklaren flatex.

I början av 2021 slogs DEGIRO B.V. samman med flatexDEGIRO Bank AG, vilket skapade flatexDEGIRO: en av de största online-mäklarna (execution-only) i Europa med egen banklicens.

Vi fortsätter att växa

Under 2021 lade vi till en omfattande mängd finansiell data, såsom ESG-rankningar och analyser, startade flatexDEGIRO likvidkonton, en ny lösning för att hålla oinvesterade likvider, och utökade vår lista över courtagefria ETF:er. Slutligen införde vi handel på Tradegate Exchange.

Nästa kapitel

2020 slog vi oss samman med flatex AG och blev en av de största mäklarna i Europa. Vi inkluderades också i SDAX, vilket gjorde flatexDEGIRO till ett av de 160 största börsnoterade företagen i Tyskland. Tillsammans har vi nu mer än 1 miljon investerare.

En ny handelsplattform

2019 lanserade DEGIRO sin nya handelsplattform baserad på feedback från kunder och förändrad teknik. Tack vare dessa kunder har DEGIRO vunnit flera internationella priser i år igen. Dessutom passerade DEGIRO 450 000 kunder.

Mer än 350.000 kunder och 40+ priser

Under 2018 passerade DEGIRO 350.000 kunder. Tack vare sina kunder har DEGIRO vunnit över 40 priser internationellt, inklusive Best Broker och Best Mobile App Award som delas ut av Financial Times & Investors Chronicle.

Fler än 200.000 kunder

Under 2017 översteg DEGIRO 200.000 kunder och blev en av de fem största mäklarna i Europa baserat på antal transaktioner per år. DEGIRO har fortsatt att vinna priser, inklusive ”Best Broker” i Tyskland från Handelsblatt Broker Comparison.

Största nätmäklaren i Nederländerna

Under 2016 blev DEGIRO den största nätmäklaren i Nederländerna mätt i antal hanterade transaktioner per år. Utöver det välkomnade vi Schweiz till DEGIRO-familjen, som blev det 18:e landet att dra nytta av våra otroligt låga avgifter.

Switzerland

DEGIRO går in i Nordeuropa och Italien

Expansionen fortsatte under 2015 till Nordeuropa och Italien, och på vägen vann DEGIRO många internationella utmärkelser, inklusive det prestigefyllda ”Golden Bull Award” i Nederländerna.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Expansion till 9 länder

År 2014 expanderade DEGIRO och började erbjuda sina tjänster i ytterligare 9 europeiska länder. DEGIRO stärkte också sin ställning på den holländska marknaden genom att utnämnas till ”Best Broker”.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Lansering av DEGIRO

Under 2013 introducerade DEGIRO möjligheten för privatkunder att investera med institutionella avgifter i Nederländerna. Vilket gjorde global handel tillgängligt och prisvärd.

Netherlands

04

Oändliga
möjligheter

Vi vill att du ska investera på ditt sätt. Vi erbjuder därför ett universum av investeringsmöjligheter. Du kan investera på mer än 50 globala börser i 30 länder på en omfattande och okomplicerad plattform som vi byggt internt på stark och smart programvara.

05

Få ut det
mesta av
dina investeringar

Vi erbjuder våra kunder mycket värde för pengarna, så att du kan få ut det mesta av din avkastning. Därför har vi gjort låga kostnader tillgängliga för privatinvesterare, utan att kompromissa på kvaliteten, säkerheten eller utbudet av våra investeringstjänster. Vi har ett betalningssystem som innebär att du endast betalar för de tjänster som du faktiskt använder.

06

En stolt
execution-
only mäklare

Att vara en execution-only mäklare innebär helt enkelt att du kan använda vår plattform för att investera, utan att vi ger råd. Vi tillhandahåller plattformen och verktygen för att du ska kunna investera. Vi erbjuder även massor av data, nyheter, information och utbildning för att stärka våra kunder.

mountain

Innovationer är kärnan i vår verksamhet

Global marknadstillträde

Till skillnad från våra konkurrenter, som ofta bara erbjuder tillgång till europeiska eller amerikanska börser, kopplar vi dig till världens marknader. Du får också tillgång till marknader i Australien, Japan, Hongkong med flera. I kombination med ett av de bredaste produktutbuden har du fler möjligheter att diversifiera din portfölj.

Över 90 utmärkelser

Vår användarvänliga investeringsplattform är utvecklad internt, vilket ger oss friheten att ständigt förbättra oss. Vi skräddarsyr den efter behoven hos våra över 2 miljoner kunder. Tack vare detta har vi över 90 utmärkelser.

Minskar kostnaderna

Genom ett effektivt arbetssätt och ett starkt fokus på att hålla kostnaderna på ett minimum håller vi våra avgifter mycket låga. Genom att vara aktiva över hela Europa kan vi fortsätta att växa, minska kostnaderna och ytterligare öka investeringarna i våra tjänster.

Banklicens

DEGIRO är den nederländska filialen av flatexDEGIRO Bank AG. Som en del av flatexDEGIRO Bank har vi vår egen banklicens. Det innebär att dina pengar är skyddade upp till 100 000 euro.
Vi övervakas av den tyska federala finansinspektionen (BaFin) och av DNB och AFM i Nederländerna.

Vi hjälper dig

Även om vi är en execution-only mäklare kan vi hjälpa dig på din investeringsresa! Vi svarar gärna på dina frågor och guidar dig genom investeringsvärlden med massor av relevant investeringsinformation och utbildning. Från investeringslektioner och analyser till finansiella nyheter, ratios, företagsinsikter och mycket mer.

Kontaktsida

Har du en fråga eller behöver du hjälp med något? Besök vårt hjälpcenter eller kontakta vår kundtjänst.

Kundtjänst

Lär dig mer om vad investeringar innebär, vilken typ av investerare du är, olika strategier och hur du kan använda våra verktyg.

Investerarakademin

Här får du veta hur investeringar fungerar, vilka produkter du kan investera i och vilka strategier du kan använda.

Sociala medier

Följ oss för att hålla dig uppdaterad, hitta inspiration och lära dig mer om vad som händer i investeringsvärlden.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 april 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 31 mars 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 30 april 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av maj kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 31 mars 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close