DEGIRO = STOR I HANDEL, LÅG I PRIS

DEGIRO är den första grossist nätmäklaren för privata investerare. En handelsplattform för alla sorters investerare. DEGIRO ger sina kunder möjligheten att investera globalt till oerhört låga priser.

DEGIRO grundades 2008 av fem före detta Binck-medarbetare som inledningsvis riktade sitt tjänsteutbud till det professionella segmentet. Låga priser och en stark infrastruktur bidrog snabbt till en kraftig tillväxt. Idag har verksamheten över 150 anställda, är aktiv i 18 europeiska länder och hanterar transaktioner till ett värde av €30 miljarder på över 100 börser runt om i världen via sin plattform.

2013 öppnade DEGIRO dörrarna för privata investerare i Nederländerna genom att erbjuda dem samma priser som professionella investerare. Priserna som DEGIRO erbjuder är i genomsnitt 85 % lägre än konkurrenternas. På så sätt är företaget idag en av de mest konkurrenskraftiga nätmäklarna på marknaden.

DEGIRO gör det möjligt för alla att investera globalt. Tidigare var värdepappershandel ofta begränsat till börser i Europa eller USA men hos DEGIRO får alla kunder, via en plattform, tillgång till börser och finansiella produkter världen över. Detta betyder att privata placerare mycket enklare kan sprida sina investeringar.

Utöver de rejält låga priserna kunde DEGIRO även introducera ett antal innovativa verktyg 2014, vilket hjälper dig som investerare att sammanställa en väl diversifierad portfölj. Du kan snart börja investera i andelar med en kapitalinsats så liten som 1 SEK. Dessutom är det möjligt att lägga order i belopp vid sidan om den mer traditionella metoden i antal aktier.

DEGIRO är ett utmärkt alternativ för privata investerare som hanterar sina värdepappersplaceringar online. Hos oss betalar kunden inga onödiga avgifter. DEGIRO har avlägsnat den största skillnaden mellan privata och professionella investerare, nämligen priset. Vilket är av största betydelse för en investerares avkastning.