VÅR HISTORIA HITTILLS...

DEGIRO är den första grossistnätmäklaren för privata investerare. En handelsplattform för alla sorters investerare. DEGIRO ger sina kunder möjligheten att investera globalt till oerhört låga priser.

Under 2013 öppnade DEGIRO dörrarna för privata investerare i Nederländerna genom att erbjuda dem samma priser som professionella investerare. Priserna som DEGIRO erbjuder är i genomsnitt 90 % lägre än konkurrenternas. På så sätt är företaget idag en av de mest konkurrenskraftiga nätmäklarna på marknaden.

DEGIRO AMSTERDAM

INTERN UTVECKLING

I tillägg till vår konkurrenskraftiga prissättning och ett stort urval av börser bistår även DEGIRO med utvecklingen av innovativa handelsverktyg. Alla våra plattformar är utvecklade internt och skräddarsydda kring våra kunders behov. För närvarande bidrar fler än 250.000 kunder till en bättre handelsmiljö samtidigt som de drar fördel av vårt låga courtage och tillgång till globala börser. Aldrig har det varit så lätt att uppnå en väl diversifierad portfölj på global nivå.

MÅL:

DEGIRO siktar på att erbjuda kundanpassad ekonomisk planering och finansiering till rimlig kostnad för alla, runt om i världen.

VISION:

Genom att kombinera teknik och ekonomisk kunskap skapar DEGIRO kostnadseffektiva finansiella tjänster för alla.

INNOVATION ÄR KÄRNAN I VÅR VERKSAMHET.

Medan många konkurrenter sitter fast i gamla vanor, omfamnar DEGIRO innovation. Nedan följer de fyra pelare som vi har byggt upp vår verksamhet runt.

Global tillgång

DEGIRO gör det möjligt för alla att investera globalt. Tidigare var värdepappershandel ofta begränsat till börser i Europa eller USA men hos DEGIRO får alla kunder, via en plattform, tillgång till börser och finansiella produkter världen över. Detta betyder att privata placerare mycket enklare kan sprida sina investeringar.

Innovativa Strategier

Innovation är ett av DEGIROs främsta kärnvärden. Det innovativa tänkandet avspeglas i en högutvecklad teknologisk produkt. Vi utvecklar och förbättrar vår programvara ständigt. Detta för att förbli innovativa och kunna erbjuda dig ännu fler innovativa tjänster framöver. Redan nu skiljer vi oss från andra mäklare vad gäller priser, marknads- och produktutbud, fraktionsinvestering i aktier, många praktiska ordertyper samt vår revolutionära Webtrader.

Reducera utgifter

Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO. Med rekordlåga avgifter och ett brett utbud av investeringsmöjligheter är DEGIRO det självklara valet för privata investerare. i genomsnitt är DEGIRO upp till 90 % billigare jämfört med andra nätmäklare.

Säkert och tillförlitligt

DEGIRO B.V. är ett värdepappersföretag, och övervakas som sådant av AFM (den holländska finansinspektionen) och DNB (den holländska centralbanken). DEGIRO har beviljats tillstånd, enligt artikel 2:96 i Lagen om finansiell tillsyn i Nederländerna, att verka som värdepapperföretag. DEGIRO har sitt säte och lagstadgade säte i Amsterdam, i enlighet med bolagsordningen. DEGIRO är registrerat hos handelskammaren i Amsterdam under nummer 34342820.

BÖRJA INVESTERA INOM ETT PAR MINUTER.

BÖRJA INOM ETT PAR MINUTER.

  • Otroligt låga avgifter.
  • Omfattande verktyg, funktioner och service.
  • Globalt. Närsomhelst & varsomhelst.
  • Säker struktur.
  • Otroligt låga avgifter.
  • Omfattande verktyg, funktioner och service.
  • Globalt. Närsomhelst & varsomhelst.
  • Säker struktur.

SAMARBETSPARTNERS