Vi är en del av flatexDEGIRO AG, den främsta mäklarplattformen i Europa

LÄS OM VÅR VISION FÖR 2026
Target

Resultat för flatexDEGIRO

2021

2M+

Kunder

2021

90M+

Transaktioner

2022

2.7 - 2.9M+

Förväntade kunder

2022

95-115M+

Förväntade transaktioner

Presskontakt

Vi förser gärna pressen med de senaste nyheterna om DEGIRO. Vänligen kontakta oss för information, intervjuer, foton, videor eller publikationer genom att skicka ett e-postmeddelande.

flatexDEGIRO

Om DEGIRO

Vi vill göra globala investeringar tillgängliga för alla. Det gör vi med den exceptionella kombinationen av låga avgifter och en kvalitetsfylld produkt. Vår prisbelönta plattform passar både nya och erfarna investerare och ger tillgång till över 50 börser över hela världen, med vilken enhet som helst.

Om flatexDEGIRO

VDEGIRO är en del av flatexDEGIRO-koncernen, ett av de 160 största företagen som är noterade på SDAX. Koncernens vision för 2026 är att erbjuda tjänster till mer än 7 miljoner europeiska kunder och utföra mer än 250 miljoner transaktioner per år.

Börja investera idag.

Upptäck varför över 2 miljoner kunder valt vår plattform.

Skapa ett gratis konto nu

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 september 2022 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 31 augusti 2022.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 30 september 2022 kommer att återbetalas.
  • I början av oktober kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 31 augusti 2022 kan delta i erbjudandet.

icon_close