Vi är en del av flatexDEGIRO AG, den främsta mäklarplattformen i Europa

LÄS OM VÅR VISION FÖR 2026
Target

Resultat för flatexDEGIRO

2021

2M+

Kunder

2021

90M+

Transaktioner

2022

2.7 - 2.9M+

Förväntade kunder

2022

95-115M+

Förväntade transaktioner

Presskontakt

Vi förser gärna pressen med de senaste nyheterna om DEGIRO. Vänligen kontakta oss för information, intervjuer, foton, videor eller publikationer genom att skicka ett e-postmeddelande.

flatexDEGIRO

Om DEGIRO

Vi vill göra globala investeringar tillgängliga för alla. Det gör vi med den exceptionella kombinationen av låga avgifter och en kvalitetsfylld produkt. Vår prisbelönta plattform passar både nya och erfarna investerare och ger tillgång till över 50 börser över hela världen, med vilken enhet som helst.

Om flatexDEGIRO

VDEGIRO är en del av flatexDEGIRO-koncernen, ett av de 160 största företagen som är noterade på SDAX. Koncernens vision för 2026 är att erbjuda tjänster till mer än 7 miljoner europeiska kunder och utföra mer än 250 miljoner transaktioner per år.

Börja investera idag.

Upptäck varför över 2 miljoner kunder valt vår plattform.

Skapa ett gratis konto nu

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.