Vi är en del av flatexDEGIRO AG, den främsta mäklarplattformen i Europa

LÄS OM VÅR VISION FÖR 2026
Target

Resultat för flatexDEGIRO

67Milj

Transaktioner

2.4Milj

Kunder

40MD

Tillgångar under custody (€)

407Milj

Inkomster (€)

183Milj

EBITDA (€)

67Milj

Transaktioner

2.4Milj

Kunder

40MD

Tillgångar under custody (€)

407Milj

Inkomster (€)

183Milj

EBITDA (€)

Presskontakt

Vi förser gärna pressen med de senaste nyheterna om DEGIRO. Vänligen kontakta oss för information, intervjuer, foton, videor eller publikationer genom att skicka ett e-postmeddelande.

flatexDEGIRO

Om DEGIRO

Vi vill göra globala investeringar tillgängliga för alla. Det gör vi med den exceptionella kombinationen av låga avgifter och en kvalitetsfylld produkt. Vår prisbelönta plattform passar både nya och erfarna investerare och ger tillgång till över 50 börser över hela världen, med vilken enhet som helst.

Om flatexDEGIRO

VDEGIRO är en del av flatexDEGIRO-koncernen, ett av de 160 största företagen som är noterade på SDAX. Koncernens vision för 2026 är att erbjuda tjänster till mer än 7 miljoner europeiska kunder och utföra mer än 250 miljoner transaktioner per år.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 oktober 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 oktober 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 september 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close