DEGIRO-recensioner

Med vår användarvänliga plattform kan du investera på ett säkert och tillförlitligt sätt. Upptäck varför över 2,5 miljoner investerare väljer oss som sin mäklare och läs några av deras recensioner av vår plattform.

Start investing

Att bygga upp ett tillförlitligt rykte i hela Europa

Med våra otroligt låga avgifter, ett brett utbud av investeringsalternativ och en innovativ plattform är vi Europas ledande mäklare. Våra team arbetar ständigt hårt för att förbättra vår plattform och app med nya funktioner för över 2,5 miljoner investerare i hela Europa, och det har lönat sig! Våra kunder hjälpte oss att vinna mer än 90 internationella utmärkelser för att vi är en av de bästa och billigaste onlinemäklarna. Läs våra investerares recensioner nedan:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Fast transactions, really low fees, and I like going through the news and updates too.

It works well, a good way to invest in index funds.

Obs: de angivna rankningarna hänvisar till DEGIRO-appens resultat i App Store och Google Play, baserat på samtliga omdömen för degiro.com från och med september 2023.

Vi skräddarsyr vår plattform
för dig

Med hjälp av feedback från våra kunder förbättrar och uppdaterar vi kontinuerligt vår plattform. Vi lägger till nya funktioner och ser till att design, användarupplevelse och apputveckling alltid är uppdaterade. På så sätt kan du få bästa möjliga investeringsupplevelse.

Lär känna produkterna

Bedöm om företagen matchar dina värderingar med hjälp av ESG-rankningar och få analytikernas syn på de produkter du väljer.

Lätt att komma åt, lätt att använda

Logga in med Touch eller Face ID och handla på bara några få klick.

Välinformerad

Ta reda på vad som händer genom finansiella nyheter och en sammanfattning av uppdateringar från världens marknader.

Spara och hålla reda på

Använd egna favoritlistor för att spara aktier, hålla dig uppdaterad om nyheter och dokumentera dina tankar i anteckningar.

En mängd information

Ta välgrundade beslut med realtidskurser, interaktiva grafer, ESG-rankningar, analyser och nyckeltal.

Alltid uppdaterad

Håll dig uppdaterad om marknaden med ekonomiska kalendrar, den globala marknadsöversikten och dagliga finansiella nyheter.

Trygg och säker

Håll ditt konto säkert med säker inloggning via Touch eller Face ID i appen och tvåfaktorsautentisering på datorn.

Dokumentera dina investeringar

Spara aktier i egna favoritlistor och dokumentera dina tankar i anteckningar.

Välgrundade beslut

Bli den bästa investerare du kan bli med hjälp av interaktiva diagram, en 10-lagers djup orderbok på Euronext och massor av finansiell data och nyckeltal.

Handla på ditt sätt

Över 2 miljoner produkter och många sätt att handla med dem. Vi erbjuder allt från marginalhandel till kombinationsorder.

Helt skyddad

Skydda ditt konto och dina tillgångar med säker inloggning via Touch eller Face ID och tvåfaktorsautentisering.

Vanliga frågor

Hur säkert är DEGIRO?

Dina investeringars säkerhet är vår högsta prioritet, och vi ser till att skydda dina pengar. Vi har en banklicens (flatexDEGIRO Bank AG), vilket innebär att dina icke-investerade pengar är skyddade upp till € 100 000 under det tyska insättningsgarantisystemet (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Dessutom använder vi ett separat förvaringsinstitut för dina tillgångar. Så, i den osannolika händelsen att något händer DEGIRO, kommer dina investeringar inte att behandlas som återvinningsbara tillgångar till fordringsägare. Vill du veta mer om detta ämne? Läs mer här.

Ja, vår plattform är för alla! Oavsett om du precis har påbörjat din investeringsresa eller är en erfaren investerare har vi rätt verktyg för dig. I vårt kunskapscenter, hittar du all information du behöver för att komma igång. Läs mer om de produkter vi erbjuder (aktier, ETFer, terminer, optioner och mer) och läs våra bloggartiklar om populära ämnen. Du kan också kolla in vår Investerarakademin för att lära dig om att välja din första produkt, olika ordertyper, investeringsstrategier och mer. Om du saknar lite inspiration kan du kolla in analytikervyer för att se vad experter tycker om en viss aktie, eller våra topplistor för att utforska de bästa företagen i populära kategorier.

Ja, du kan följa din egen investeringsstrategi på vår plattform. Upptäck alla typer av strategier i vårt kunskapscenter och välj den som passar dig bäst. Om du planerar att investera långsiktigt, missa inte vår lektion om att tänka framåt för att få fler insikter.

Nej, vi tar inte ut någon månadsavgift. Vi har en tydlig och transparent avgiftstruktur. Vårt mål är att göra investeringar tillgängliga för alla, och detta inkluderar att erbjuda våra kunder låga avgifter. Kolla in vårt avgiftsschema för alla detaljer.

Att öppna ett konto hos oss är enkelt! Det tar bara 3 steg:

 1. Registrera dig: Välj ett användarnamn, verifiera din e-post och få tillgång till vår användarvänliga plattform.
 2. Deposition: Sätt in valfri summa pengar på ditt investeringskonto gratis.
 3. Investera: Gör din första investering och börja dra nytta av våra otroligt låga avgifter.

Saknar du ändå något? För att få mer information om hur du öppnar ett konto hos oss kan du kolla in våra vanliga frågor.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 oktober 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2023.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 oktober 2023 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 september 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close