Investera med otroligt låga avgifter

Vår avgiftsstruktur har revolutionerat branschen och gör det möjligt för dig att få ut det mesta av dina investeringar.

Upptäck våra avgifter

Vi vill göra investeringar tillgängliga för alla. Se vår enkla prislista och en struktur med fasta avgifter.

Aktier

PER HANDEL

USA

COURTAGE

1 €

+

HANTERINGSAVGIFT

1 €

OMX Stockholm

COURTAGE

10 SEK

+

HANTERINGSAVGIFT

10 SEK

ETF:er

PER HANDEL

Kärnutbud

COURTAGE

0 €

+

HANTERINGSAVGIFT

1 €

Globala

COURTAGE

2 €

+

HANTERINGSAVGIFT

1 €

Observera: Courtageavgifterna förblir oförändrade för alla ETF:er i vårt Core Selection, du betalar endast 1 euro i hanteringsavgift per transaktion. ETF Core Selection kan komma att ändras och omfattas av policy för rättvis användning. Om villkoren i policyn för rättvis användning inte uppfylls tillkommer en extra courtageavgift på 2 euro. Var vänlig och läs listan innan du investerar.

Derivat

PER KONTRAKT

Optioner

COURTAGE

0,75 €

Terminer

COURTAGE

0,75 €

Andra kostnader

Realtidskurser CHI-X

AVGIFT

0 €

Insättning

AVGIFT

0 €

Inaktivitetskostnader

AVGIFT

0 €

Depå-kostnader

AVGIFT

0 €

Uttag

AVGIFT

0 €

Valutaväxling

AVGIFT

0,25 %*

Datum: 15-05-2023

Notera: Denna jämförelse är baserad på priserna för ett Vanligt konto (Basic, Active, Trader) och Custody-konto (ingen utlåning). Dock finns det vissa skillnader mellan Vanligt konto och Custody-konto. Vänligen se Prisöversikt / Prisöversikt Custody.

När du köper och säljer måste du också ta hänsyn till skillnaderna mellan köp- och säljpriset, även kallat spread. Detta är implicita kostnader och inte direkta mäklarkostnader.

Produktkostnader ingår i priset och betalas inte till oss utan till emittenten av produkterna. Utgivare av ETF:er och fonder tar till exempel ut en totalkostnadskvot (TER), och utgivare av hävstångsprodukter tar ut en finansieringsavgift. Du kan hitta dessa avgifter, och annan produktrelaterad information, i faktabladen (KID) / Key Investor Information Document (KIID) på ditt konto under fliken "Dokument".

Valuta, anslutning eller externa produkt- och spreadkostnader kan tillkomma. En hanteringsavgift på 10 SEK gäller för alla produkter utom Tradegate (aktier), optioner och terminer (utom OMX Nordics). För aktier som handlas på svenska börser tillkommer en hanteringsavgift på 10 SEK.

*Vi erbjuder också möjligheten att hålla kontantpositioner på ett konto i utländsk valuta, t.ex. ett dollarkonto, med hjälp av manuell Valutaväxling. Avgiften för manuell valutaväxling är 10 euro + 0,25 %. I det här fallet betalar du kostnader för valutaväxling när du överför kontanter till och från ditt konto i utländsk valuta. Men tänk på att detta också utsätter dina kontantpositioner för valutarisk. AutoFX är det standardalternativ vi använder (detta är en vanligt förekommande branschstandard) för automatisk växling av kontanter i samband med handel och/eller bokningar i produkter i utländsk valuta. Om du vill aktivera ett konto i utländsk valuta och manuell Valutaväxling går du till "Inställningar" och sedan "Valutahantering" efter att du loggat in på ditt konto och kontrollerat villkoren.

Upptäck våra utvalda ETF:er

Courtage för de mest populära ETF:erna är kostnadsfritt. Du betalar endast en hanteringsavgift på 1 €. ETF kärnutbudet kan komma att ändras och omfattas av en policy för rättvis användning. Valuta-, externa produkt- och spreadkostnader kan tillkomma.

See the selection
ETF

Se hela vår prisöversikt

Har du ett custody-konto?

Vänligen se Prisöversikt Custody.

Kopplingsavgift

För att kunna ge tillgång till ett stort antal börser, debiterar DEGIRO en avgift för att erbjuda handel utanför din hemmamarknad. Avgiften tas ut vid användning av dessa börser. DEGIRO använder sig av en “pay-per-use”-policy i sin prissättning, vilket betyder att du enbart blir debiterad för de tjänster (börser) du använder.

Kopplingsavgiften är en årlig avgift om 0,25% av ditt portföljvärde (max €2,50) per börs, med undantag för hemmamarknaden, Stockholmsbörsen. Kopplingsavgiften för US-optioner är €5.00 per börs och kalendermånad. Du kommer debiteras om du håller en position eller utför handel på en utländsk börs under det aktuella kalenderåret.

Till exempel: Om din portfölj är värderad till SEK 50.000 och du har handlat på Stockholmsbörsen, London Stock Exchange, Euronext Derivatives och dessutom håller positioner på NYSE och Stockholmsbörsen, så gäller följande kalkyl av avgifter:

OMX Stockholm

€0.00 (positioner och transaktioner på hemmamarknaden)

London Stock Exchange

€2.50 (transaktioner)

Euronext Derivatives

€2.50 (transaktioner)

NYSE

€2.50 (positioner)

Totala kopplingsavgifter för året

3 x €2.50 = €7.50

Extern spread och produktkostnader

Många andra mäklare erbjuder endast marknadstillträde via alternativa börser och inte via de största och viktigaste börserna. Eftersom likviditeten på dessa alternativa börser är mycket lägre är spreaden mellan köp- och säljbud högre, vilket resulterar i högre kostnader för spridningen mellan köp- och säljbud. Kostnaderna för bid-ask spread beror på skillnaden mellan priset till vilket en produkt kan köpas och säljas. Detta är implicita kostnader och inte direkta kostnader från mäklaren. Det är dock viktigt att ta hänsyn till dem, eftersom det kan resultera i högre eller lägre priser vid köp eller försäljning.

Produktkostnader betalas inte till oss utan till emittenten av produkterna och ingår i priset. Till exempel tar emittenter av ETF:er och fonder ut en totalkostnadskvot (TER) och emittenter av hävstångsprodukter tar ut en finansieringsavgift. Du kan hitta dessa kostnader, och annan produktrelaterad information, på emittenternas webbplatser. Produktkostnaderna är därför desamma hos alla mäklare.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 100 internationella priser.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, en utländsk filial till flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | telefon: +31 20 2613072 | e-post: clients@degiro.com | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch är registrerat hos den holländska handelskammaren med nummer 82510245. | flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, som handlar under namnet DEGIRO, är den holländska filialen till flatexDEGIRO Bank AG. flatexDEGIRO Bank AG övervakas främst av den tyska finanstillsynsmyndigheten (BaFin). I Nederländerna är flatexDEGIRO Bank Dutch Branch registrerad hos DNB och övervakas av AFM och DNB. flatexDEGIRO Bank AG är en auktoriserad tysk bank som övervakas av den tyska finanstillsynsmyndigheten och som är registrerad hos den tyska handelskammaren med nummer HRB 105687.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 Augusti 2024 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 31 Juli 2024.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 Augusti 2024 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av September 2024 kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • När du signerat kundavtalet kommer ditt konto att aktiveras och erbjudandeperioden att börja.
 • För att börja handla och därmed använda kupongen värd 1000kr måste den nya kunden göra en insättning först (minsta summa är 1kr).
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.
 • Transaktionsavgifterna och hanteringskostnaderna konverteras till och ersätts i SEK även om de debiteras i EUR. Summan som ersätts i SEK beräknas på den valutakurs som gäller på ersättningsdagen.
 • Holländsk lag är tillämplig på denna kampan.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att ta del av erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandevillkoren. DEGIRO kan närsomhelst avsluta kampanjen innan dess angivna avslutnings datum eller justera kampanjvillkoren. Sådana ändringar kommer att kommuniceras genom DEGIRO:s webbplats.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 31 juli 2024 kan delta i erbjudandet.

icon_close