Uppmärksamma falska sidor

För att undvika eventuell phising genom falska hemsidor vill vi dela med oss av ett par enkla tips för hur du kan identifiera våra officiella kommunikationskanaler.

Användning av hemsida

Vänligen var noggrann med att alltid kontrollera URL-adressen innan du uppger några personuppgifter. För alla våra hemsidor använder vi endast ’DEGIRO’ fullständigt utskrivet plus den officiella topdomänen. Exempelvis för Sverige är detta: https://www.degiro.se.

Utöver att kontrollera URL-adressen bör du se till att det är en officiell DEGIRO-hemsida genom att kontrollera om ett stängt lås är synligt i adressfältet. Alla officiella DEGIRO-hemsidor har ett giltigt certifikat. Genom att klicka på låset så kommer en meny ange om ett giltigt certifikat för DEGIRO finns tillgängligt. Vänligen besök inte en (så kallad) DEGIRO-hemsida där ett stängt lås saknas eftersom detta är en falsk hemsida.

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

Kommunikation via e-mail

Vi använder flera olika e-mailadresser för att kontakta dig beroende på vilket typ av ärende det gäller. Till exempel för generella nyhetsbrev skickas all kommunikation från newsletter@degiro.se, medan vår kundtjänst använder adressen kunder@degiro.se. Den första delen av e-mailadressen kan skilja sig åt, men de officiella DEGIRO e-mailadresserna slutar alltid med ‘@degiro.se‘, ‘@account.degiro.com‘, ‘@mail.degiro.com‘ eller ‘@degiro.com‘.

Handelsplattform

Det finns två sätt för dig att logga in på vår handelsplattform:

 1. Genom appen (Apple eller Android).
 2. Via https://trader.degiro.nl/login/se eller genom att klicka på logga in-rutan högst upp till höger på vår officiella hemsida.

Fillänkar

Vi länkar ofta till filer i vår kommunikation för att underlätta för dig så att du enkelt kan hitta specifik information på ett effektivt sätt. Liksom på våra webbplatser används fillänkar där 'DEGIRO' är fullständigt utskrivet och följt av toppdomänen för ditt land 'degiro.se' eller, för internationella dokument, 'degiro.com’.

Efterfrågad information

I vår kommunikation med dig kommer vi aldrig be dig om ditt lösenord. All kommunikation som begär sådana uppgifter ska ignoreras.

Tillhandahållen information

Som en execution only-mäklare erbjuder vi ingen investeringsrådgivning. När en (antagen) DEGIRO-medarbetare kontaktar dig via telefon, e-mail eller annan form av kommunikation för att förse dig med investeringsråd och/eller ber dig om dina inloggningsuppgifter, vänligen svara inte. Vi kommer dessutom aldrig att länka till inloggningssidan direkt. Istället kan vi använda den officiella hemsidan eller någon annan sida där du kan hitta inloggningsknappen. Vi kommer inte längre att länka direkt till inloggningssidan.

Förebyggande syfte

För att lägga till ytterligare en säkerhetsåtgärd ber vi dig vänligen att aktivera din två-faktor- verifiering. Detta är en extra säkerhetsinställning som du kan aktivera för ditt konto. Om du skulle vilja lägga till denna möjlighet, vänligen gå till ’profil’ inne på ditt DEGIRO-konto och välj ’säkerhet’ för att därefter följa stegen för att installera ’två-faktor-verifieringen’.

Vänligen var uppmärksam på eventuell misstänksam kommunikation. Du ska aldrig dela ditt lösenord och lås alltid din surfplatta/enhet eller logga ut från kontot när du lämnar datorn. Var också försiktig med osäkra internetuppkopplingar så som offentliga WIFI-nätverk.

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 juli 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 30 juni 2023.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 juli 2023 kommer att återbetalas.
 • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
 • I början av augusti kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 juni 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close