Uppmärksamma falska sidor

För att undvika eventuell phising genom falska hemsidor vill vi dela med oss av ett par enkla tips för hur du kan identifiera våra officiella kommunikationskanaler.

Användning av hemsida

Vänligen var noggrann med att alltid kontrollera URL-adressen innan du uppger några personuppgifter. För alla våra hemsidor använder vi endast ’DEGIRO’ fullständigt utskrivet plus den officiella topdomänen. Exempelvis för Sverige är detta: https://www.degiro.se.

Utöver att kontrollera URL-adressen bör du se till att det är en officiell DEGIRO-hemsida genom att kontrollera om ett stängt lås är synligt i adressfältet. Alla officiella DEGIRO-hemsidor har ett giltigt certifikat. Genom att klicka på låset så kommer en meny ange om ett giltigt certifikat för DEGIRO finns tillgängligt. Vänligen besök inte en (så kallad) DEGIRO-hemsida där ett stängt lås saknas eftersom detta är en falsk hemsida.

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

Kommunikation via e-mail

Vi använder flera olika e-mailadresser för att kontakta dig beroende på vilket typ av ärende det gäller. Till exempel för generella nyhetsbrev skickas all kommunikation från newsletter@degiro.se, medan vår kundtjänst använder adressen kunder@degiro.se. Den första delen av e-mailadressen kan skilja sig åt, men de officiella DEGIRO e-mailadresserna slutar alltid med ‘@degiro.se‘, ‘@account.degiro.com‘, ‘@mail.degiro.com‘ eller ‘@degiro.com‘.

Handelsplattform

Det finns två sätt för dig att logga in på vår handelsplattform:

 1. Genom appen (Apple eller Android).
 2. Via https://trader.degiro.nl/login/se eller genom att klicka på logga in-rutan högst upp till höger på vår officiella hemsida.

Fillänkar

Vi länkar ofta till filer i vår kommunikation för att underlätta för dig så att du enkelt kan hitta specifik information på ett effektivt sätt. Liksom på våra webbplatser används fillänkar där 'DEGIRO' är fullständigt utskrivet och följt av toppdomänen för ditt land 'degiro.se' eller, för internationella dokument, 'degiro.com’.

Efterfrågad information

I vår kommunikation med dig kommer vi aldrig be dig om ditt lösenord. All kommunikation som begär sådana uppgifter ska ignoreras.

Tillhandahållen information

Som en execution only-mäklare erbjuder vi ingen investeringsrådgivning. När en (antagen) DEGIRO-medarbetare kontaktar dig via telefon, e-mail eller annan form av kommunikation för att förse dig med investeringsråd och/eller ber dig om dina inloggningsuppgifter, vänligen svara inte. Vi kommer dessutom aldrig att länka till inloggningssidan direkt. Istället kan vi använda den officiella hemsidan eller någon annan sida där du kan hitta inloggningsknappen. Vi kommer inte längre att länka direkt till inloggningssidan.

Förebyggande syfte

För att lägga till ytterligare en säkerhetsåtgärd ber vi dig vänligen att aktivera din två-faktor- verifiering. Detta är en extra säkerhetsinställning som du kan aktivera för ditt konto. Om du skulle vilja lägga till denna möjlighet, vänligen gå till ’profil’ inne på ditt DEGIRO-konto och välj ’säkerhet’ för att därefter följa stegen för att installera ’två-faktor-verifieringen’.

Vänligen var uppmärksam på eventuell misstänksam kommunikation. Du ska aldrig dela ditt lösenord och lås alltid din surfplatta/enhet eller logga ut från kontot när du lämnar datorn. Var också försiktig med osäkra internetuppkopplingar så som offentliga WIFI-nätverk.

Börja investera idag.

Upptäck varför över 2 miljoner kunder valt vår plattform.

Skapa ett gratis konto nu

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1:a oktober 2022 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

 • Erbjudandet gäller till och med den 30:e september 2022.
 • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
 • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31:a oktober 2022 kommer att återbetalas.
 • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
 • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
 • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
 • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
 • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
 • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30:e september 2022 kan delta i erbjudandet.

icon_close