image_award_gold_left

90

internationella
mäklarutmärkelser

image_award_gold_right

Få en transaktionskupong på 1000kr

Börja investera idag och dra nytta av vår tillfälliga kampanj: en transaktionskupong på 1000kr för att täcka transaktionskostnaderna under de första månaderna! Läs mer i villkoren.

Öppna ett konto

Investera med en
pålitlig mäklare

Våra siffror 🔒

2,5M

Kunder

90

Utmärkelser

1

Bank licens

Investera med
otroligt låga avgifter

*Valuta, spread, anslutnings eller externa produkt kostnader kan tillkomma. kommer en hanteringsavgift tillämpas för alla produkter utom vårt kärnutbud för Tradegate (Aktier) och Optioner & Terminer (excl. OMX Nordics). För aktier som handlas på en svenska börs, tillämpas en hanteringsavgift på 10 SEK. ETF Kärnutbud kan komma att ändras och omfattas av en policy för rättvis användning.

De bästa av alla världar

Vi erbjuder en exceptionell kombination av en användarvänlig plattform och låga avgifter. Numera är vi även en av Europas största mäklare. Ta reda på varför över två miljoner investerare redan investerar hos oss.

Exceptionellt låga priser

Investera globalt med otroligt låga avgifter.

arrow_right arrow_right
3dcoins

Globala marknader

Få tillgång till fler än 50 börser runt om i världen.

arrow_right arrow_right
3dglobe

Prisbelönt mäklare

Vi har utsetts till den bästa, mest rättvisa och den online-mäklare med lägst priser.

arrow_right arrow_right
3dtrophy

Säkert och tillförlitligt

Vi är en mäklare på SDAX med vårt eget banktillstånd.

arrow_right arrow_right
3dshield

Din investeringsresa börjar här

Öppna ett gratis konto på vår användarvänliga plattform med över 2,5 miljoner investerare.

Låt oss sätta i gång

Observera:
Investeringar är förenade med risker. Du kan förlora (en del av) ditt investerade kapital. Vi råder dig att endast investera i finansiella produkter som motsvarar dina kunskaper och erfarenheter. Detta är inte ett investeringsråd.

Investeringar är förenade med risker.

icon_close

Vi vill hjälpa människor att bli de bästa investerare de kan bli. Genom att erbjuda en mängd möjligheter och val på vår användarvänliga plattform är det enklare att göra investeringar tillgängliga för alla: nybörjare eller experter. Du får tillgång till ett brett utbud av produkter på mer än 50 globala börser för att ha friheten att investera som du vill. I vår värld får du också mycket valuta för pengarna. Så utan att kompromissa kvaliteten, säkerheten och utbudet av våra investeringstjänster erbjuder vi otroligt låga avgifter. Att prioritera dina behov har hjälpt oss att bli den ledande europeiska online-mäklaren med över 2,5 miljoner kunder och mer än 90 internationella priser.

Logo

Villkor för erbjudandet om 1000kr i transaktionsavgifter

Om du aktiverar ditt DEGIRO-investeringskonto före den 1 oktober 2023 kommer DEGIRO att ersätta dina transaktionsavgifter upp till 1000kr. Följande villkor gäller för detta erbjudande:

  • Erbjudandet gäller till och med den 30 september 2023.
  • Under erbjudandet får nya kunder som har aktiverat ett konto upp till 1000kr i transaktionsavgifter tillbaka.
  • De första transaktionskostnaderna och externa hanteringsavgifter upp till 1000kr fram till den 31 oktober 2023 kommer att återbetalas.
  • Valutahanteringsavgifter (Auto FX och manuell) kommer ej återbetalas i samband med denna kampanj.
  • I början av november kommer vi att ersätta transaktionskostnader och externa avgifter som du har använt (upp till högst 1000kr) till ditt DEGIRO-konto.
  • Erbjudandet gäller endast för nya kunder med ett svenskt DEGIRO-konto.
  • För att vara berättigad till detta erbjudande måste den nya kunden göra en första insättning för att verifiera (minsta insättning är 1kr) och aktivera sitt DEGIRO-konto.
  • Nya kunder som påbörjat sin registrering före erbjudandet men aktiverar sitt DEGIRO-konto under erbjudandet kan också utnyttja erbjudandet.
  • Om ett befintligt konto redan är kopplat till den nya kundens adress, är deltagande uteslutet.
  • Varje ny kund kan bara få 1000kr i transaktionsavgifter en gång.

Godkännande av villkoren för erbjudandet

Genom att delta i erbjudandet godkänner kunden automatiskt erbjudandets villkor och bestämmelser. DEGIRO kan avsluta kampanjen i förtid eller ändra kampanjvillkoren. DEGIRO kommer att meddela eventuella ändringar via webbplatsen.

Deltagande

Alla kunder som har aktiverat ett konto hos DEGIRO senast den 30 september 2023 kan delta i erbjudandet.

icon_close