Användarvänlig plattform och webapp

Som investerare måste du givetvis ha en programvara tillhands som underlättar arbetet. Med smarta verktyg och inställningar men utan överflödiga extrafunktioner. Helt enkelt en användarvänlig Webtrader med vilken du kan hålla koll på din portfölj och övervaka dina order samt kurser på ett lättöverskådligt sätt.

Hos Degiro kan du placera ordrar och håll koll på dina tillgångar med vår användarvänliga webtrader

Quick Bar

I plattformen har alla Degiros kunder tillgång till en quickbar som visar marknadsinformation och portföljinformationOm så önskas kan du aktivera Quick Bar. I Quick Bar ser du snabbt marknadsinformation, dina öppna order och senaste transaktioner.

Snabborder

Hos Degiro kan du handla snabbt och enkelt med snabborderPå alla sidor kan du enkelt göra en transaktion via knappen Snabborder.

Kurser i realtid

Degiro erbjuder sina kunder tillgång till realtidskurser för att hålla koll på priser och börserHos DEGIRO har du gratis åtkomst till realtidskurser på flera europeiska börser.

Djup i orderbok

Degiro erbjuder genom sin plattform, realtidskurser till sina kunderSom investerare vill man naturligtvis se orderbokens djup. Hos DEGIRO kan du se orderdjupet ned till nivå 1. Vi arbetar på att få 5 nivåer på flera av de största europeiska börserna.

Placering av order

Här kan du skriva i summan i kronor, istället för antal värdepapper om så önskasMed DEGIRO är det nu möjligt att placera din order i det antal du vill köpa/sälja. Fördelen med att placera en order i antal är att du inte längre behöver räkna fram vilket belopp du vill köpa eller sälja för. Smart, snabbt och enkelt.

Favoriter

Hos Degiro kan du enkelt bevaka dina favoriter och lägg till dem i din favoritlista i plattformenI Webtrader kan du sätta ihop en egen lista med dina favoritprodukter. På så sätt kan du hålla dig informerad om kursutvecklingen på dina viktigaste produkter.

Kombinationsorder

Degiro erbjuder möjligheten att lägga kombinationsorderKombinationsorder ger dig möjlighet att sammanställa en diversifierad portfölj. En kombinationsorder kan användas för både stora och små portföljer.

Investera i fraktioner (inom kort)

Snart tillgängligt hos Degiro: möjligheten att handla med fraktionerUnikt med DEGIRO är att du kan investera i fraktioner av aktier och derivat. Att investera i fraktioner lämpar sig särskilt bra för investerare med en mindre portfölj som vill sprida sina investeringar. På så sätt kan du till exempel köpa 0,10 aktier i Volvo. Gör du detta för samtliga aktier i OMXS30 (index), har du därmed 0,10 av indexet i din portfölj.

Investera via din mobiltelefon eller surfplatta

DEGIRO erbjuder dig nu möjligheten att investera via din mobil / surfplatta. Du kan ladda ner vår app antingen i App Store (iOS) eller i Play Store (Android). Om du använder ett annat system kan du använda dig av vår mobila hemsida, vänligen logga in via

 

Ja, jag vill bli kund Jag vill veta mer