Investera med vår app.

Vår prisbelönta app gör det möjligt att enkelt investera via din mobil. Var du än råkar vara är din portfölj och möjligheter till att investera alltid inom räckhåll.

Investera med DEGIRO-appen.

Mobil investering, realtidskurser, nyheter om aktiemarknaden och tillgång till alla våra orderalternativ oavsett var du är.

Tillgång till fler än 50 börser i mobilen.

Med vår app kan du investera i aktier, obligationer, ETFer (trackers), investeringsfonder, optioner och mer. Dessa produkter är listade på börser runt om i världen, från Nordamerika till Europa, Asien och Oceanien. Självklart kan du använda samma ordertyper som på vår plattform för datorer när du investerar via appen. Därmed kan du alltid reagera på förändringar i marknaden med appen som du skulle gjort på datorversionen av plattformen.

Investeringsapp både för nybörjare och den mer rutinerade investeraren.

Vår gratis app är högst uppskattad av många av våra användare för dess användarvänlighet och tillgängliga handelsmöjligheter.

Den kompletta investerarupplevelsen.

Håll oss informerade.

Låt oss veta vad du tycker om vår investeringsapp med vår integrerade feedback-funktion. Det är värdefullt för oss att höra när du stöter på problem eller har idéer för att göra det enklare att investera via appen. Periodiskt lanserar vi uppdateringar av appen och använder dina erfaranheter och åsikter för att ständigt förbättra upplevelsen.

Belönade med bästa aktiehandelsapp.

Användare värderar vår app med ett betyg på 4.5 i Apple Store och 4.5 i Google Play Store. Vår app har blivit utnämnd till att vara den bästa handelsappen i Storbritannien och Frankrike:

Pris för bästa mobila handelsapp 2019

Financial Times & Investors Chronicle
Bäst mobila aktiehandel (2019)

The Financial Times och Investors Chronicle gav DEGIRO priset Best Mobile Share Dealing för appens användarvänliga upplevelse och överflödet av tillgängliga handelsmöjligheter.

Award voor beste beleggingsapp 2018

Investment Trends
Bästa mobila handelsapp (2018)

Enligt Investment Trends undersökning beror DEGIROs framgång hos franska investerare på kombinationen av intuitiv handelsapp och låga kostnader.

Börja investera idag.
Börja investera idag.
  • Otroligt låga avgifter.
  • Omfattande verktyg, funktioner och service.
  • Globalt. Närsomhelst & varsomhelst.
  • Säker struktur.
  • Otroligt låga avgifter.
  • Omfattande verktyg, funktioner och service.
  • Globalt. Närsomhelst & varsomhelst.
  • Säker struktur.

SAMARBETSPARTNERS

Obs: investeringar medför risker. Du kan förlora (hela eller delar av) ditt investerande kapital. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.

Obs:
investeringar medför risker. Vi rekommenderar att du enbart investerar i finansiella produkter där du är införstådd med vilka risker investeringen kan innebära.