+46 (0) 852 500 220

Webbapp, börja handla via din smartphone/surfplatta.

En god avkastning uppnås genom låga transaktionskostnader och goda affärsmöjligheter. Mobilitet är en viktig del och därför presenterar vi den första versionen av vår webbapp. Webbappen är tillgänlig genom webbläsaren i din mobiltelefon eller surfplatta via https://m.degiro.nl.

Gå till Webbapp

Portfölj

När du loggar in med ditt användarnamn och lösenord i webbappen kommer du direkt att se en översikt av din portfölj. Här visas värdet på din portfölj, dagsskillnad, likvida medel samt marginal. Du kan också direkt se dina positioner som anges i realtidskurs. Till höger om portföljen finner du det totala värdet på portföljen samt dagsskilnaden i euro och i procent. Du kan handla direkt genom att klicka på “Lägg en order:”.

Order

Under rubriken order hittar du alla dina öppna order som du kan ta bort eller ändra på.

Transaktioner

Under fliken transaktioner hittar du samtliga transaktioner från samma dag (intraday).

Order

Genom plusikonen kan du snabbt lägga en order i webbappen. Du hittar den önskade produkten genom att söka på ISIN-kod, ticker-symbol eller namn. I dagsläget kan du inte lägga till favoriter via webbappen. När du har hittat produkten och klickat på order visas köp- och säljpris samt tillgängliga volymer. Kurser i realtid är till skillnad från Webtradern för dator, ännu inte tillgängliga.

Gå till Webbapp