1. Investera till rekordlåga avgifter (UPP TILL 85 % BILLIGARE)

Höga courtage reducerar din avkastning, men inte hos DEGIRO. Med rekordlåga avgifter och ett brett utbud av investeringsmöjligheter är DEGIRO det självklara valet för privata investerare. I många fall är DEGIRO upp till 85 % billigare jämfört med andra nätmäklare.

Hos Degiro kan du enkelt handla på globala börser och till rekordlåga priser

2. Investera globalt

DEGIRO har i många år varit verksamma som en nätmäklare riktad till aktiva privatsparare samt institutionella investerare. DEGIROs infrastruktur är helt och hållet utvecklad in-house. Via Webtradern är det möjligt att investera på många olika börser runt om i världen. Vi erbjuder även ett stort produktutbud av finansiella instrument och tjänster.

3. Investera utan dolda kostnader

Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO. När du så småningom investerar, gör du det till rekordlåga avgifter. Därutöver är DEGIROs priser mycket transparenta. Du vet alltid vad du betalar för och på så sätt undviker du obehagliga överraskningar.

4. Investera säkert och tillförlitligt

DEGIRO har i många år varit en pålitlig partner för professionella investerare i Nederländerna. Varje år hanterar vi miljontals transaktioner via vår handelsplattform. DEGIROs teknik är helt kompatibel med internationella banknormer. Till skillnad från att investera genom en bank, behöver du inte bekymra dig om DEGIROs kreditvärdighet. Hos DEGIRO bevaras nämligen dina tillgångar hos en separat och självständig juridisk enhet.

5. Investera med större marginal

Hos DEGIRO har vi utvecklat ett unikt marginalsystem. Ett system som möjliggör för dig att använda en större marginal vid börshandel. Därutöver är det möjligt att gå kort (blanka) i ett stort antal produkter, såväl intraday som overnight. Dessa investeringsmöjligheter är endast avsedda för väldigt erfarna investerare. För ytterligare information om vårt marginalsystem hänvisar vi till manualen i dokumentcenter.

6. Investera med förmånliga villkor

DEGIRO säkerställer att du kan placera dina order på de största börserna runt om i världen. Dessutom ger vi dig möjligheten att använda särskilda ordertyper. Genom att optimera ordertyp kan du spara upp till 10 % på dina handelsomkostnader.

7. Investera med innovativ teknologi

Innovation är en av DEGIROs främsta kärnvärden. Det innovativa tänkandet avspeglas i en högutvecklad teknologisk produkt. Vi utvecklar och förbättrar vår programvara ständigt. Detta för att förbli innovativa och kunna erbjuda dig ännu fler innovativa tjänster framöver. Redan nu skiljer vi oss från andra mäklare vad gäller priser, marknads- och produktutbud, fraktionsinvestering i aktier, många praktiska ordertyper samt vår revolutionära Webtrader.

Degiro erbjuder sina kunder enkel och säker handel genom sin innovativa plattform

8. Du registrerar dig online för att bli kund hos DEGIRO

Registreringen tar cirka 10 minuter. Under registreringsprocessen finns möjlighet att smidigt överföra pengar via Trustly, alternativt gör du en överföring till vårt Bankgiro. För att slutföra registreringen måste du av säkerhetsskäl skicka in ett bevis på banköverföringen som visar transaktionsbeloppet samt kontoinnehavarens namn och kontonummer. Du har tillgång till vår handelsplattform så fort vi har mottagit din överföring. Detta tar ca 2 bankdagar.

Ja, jag vill bli kund Jag vill veta mer